Napi terror 02.17.

2020. 02. 17. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Katonai gyakorlóruhás és maszkos fegyveresek megöltek 22 embert egy faluban a szakadár lázadók tűzfészkének számító Nyugat-Kamerunban, nőket és gyerekeket lőttek agyon, másokra rágyújtották a házukat – közölte hétfőn az ENSZ.
  • 24 embert, köztük egy lelkipásztort megöltek fegyveresek a vasárnapi istentisztelet alatt egy templomban Burkina Faso északnyugati részén – közölte négy biztonsági vezető hétfőn a Reuters hírügynökséggel.
  • Gyilkosság és terrorizmus gyanújával hivatalosan vádat emeltek Norvégiában hétfőn az ellen a férfi ellen, akit a fővároshoz közeli mecsetben elkövetett lövöldözéssel és mostohahúgának meggyilkolásával gyanúsítanak.
  • Legalább tíz ember életét vesztette egy öngyilkos merényletben hétfőn a délnyugat-pakisztáni Kvettában.
  • A kép illusztráció (Fotó: MTI/EPA)

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.