Napi terror 03.13.

2019. 03. 13. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Az orosz légierő szerdán megsemmisítette a Hajat Tahrír as-Sám nevű dzsihadista szövetség egyik hadianyagraktárát az északnyugat-szíriai Idlíb tartomány azonos nevű székvárosában, a létesítményben a többi között harci célokra használt, pilóta nélküli szerkezeteket tároltak a szélsőségesek – közölte a moszkvai védelmi minisztérium.
  • A török rendőrség szerdán őrizetbe vett egy feltételezett dzsihadistát, aki korábban Dániából utazott Szíriába, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez.
  • Az irakiak a vérüket áldozták az Iszlám Állam terroristái elleni harcban, az országnak nemzetközi segítségre van szüksége az újjáépítéshez – jelentette ki Ádil Abdel Mahdi iraki miniszterelnök bagdadi sajtótájékoztatóján.
  • Fotó: Reuters

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.