Napi terror 06.14.

2019. 06. 14. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Elfogták és kiadták a colombói hatóságoknak pénteken a húsvétvasárnapi Srí Lanka-i véres merényletek egyik valószínűsített fő felelősét – közölte pénteken az Interpol.
  • Nem vallotta bűnösnek magát pénteki bírósági meghallgatásán az az ausztráliai férfi, aki 51 embert lőtt agyon két mecsetben Christchurch városában március 15-én, a muzulmán pénteki ima idején.
  • Asztalon a javaslat, hogy a BBC újságírói ezután ne használják a terror szót, kivéve, ha valahonnan átvett szövegről, idézetről van szó – írja a Dailymail.co.uk.
  • Egyre nagyobb szerepet játszanak a női dzsihadisták az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet tevékenységében, mind a Közel-Keleten, mind a nyugati országokban – írta friss jelentésében az Európai Unió rendőrségi együttműködést koordináló ügynöksége (Europol).
  • Brenton Tarrantot, az új-zélandi Christchurchben elkövetett kettős merénylet fő gyanúsítottja

    Forrás: MTI

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.