Napi terror 07.18.

2019. 07. 18. 23:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

  • Életét vesztette öt ember az Egyiptomhoz tartozó Sínai-félszigeten csütörtökön elkövetett két merényletben – közölték szemtanúk.
  • Bíróság elé állt csütörtökön Londonban a két évvel ezelőtti manchesteri öngyilkos merénylet elkövetőjének öccse, akit a héten a líbiai hatóságok kiadtak Nagy-Britanniának.
  • Feltételezhető terrortámadás előkészülete miatt több lakást átkutattak a rendőrök csütörtök hajnalban, és összesen hat embert őrizetbe vettek Észak-Rajna-Vesztfáliában, Németország nyugati részén – ismertette az ügy részleteit csütörtök délután a kölni rendőrség.
  • Legkevesebb 12 ember halt meg csütörtökön a radikális iszlamista tálibok által a dél-afganisztáni Kandahár városában elkövetett merényletben. A halálos áldozatok mellett több mint 80-an sebesültek meg – közölték rendőrségi és kórházi források csütörtökön, hozzátéve, hogy a halottak között rendőrök és civilek is vannak.
  • Halálra ítélt három embert egy marokkói bíróság csütörtökön, egy emberre pedig életfogytiglani börtönbüntetést szabott ki két skandináv turista meggyilkolása miatt. Az eset tavaly decemberben történt a marokkói Atlasz-hegységben.
  • Fotó: Reuters (A kép illusztráció)

     

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.