Mi fáj Bősz Anettnek?

A magyar zászló, vagy a magyar hús zavarja a képviselő asszonyt?

Nagy Árpád
2020. 01. 15. 10:36
null
Budapest, 2011. február 5. Nemzetiszínû szalaggal átkötött sonka a Városligetben megrendezett IV. Budapesti Mangalicafesztivál egyik standján. MTI Fotó: Zázrivecz Richárd Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar zászló magyar húsba. Ezt tette a kormány eddig is – szellemeskedik Bősz Anett közösségi oldalán azon, hogy ezután láthatóan meg kell jelölni a húsárut, hogy azok, akik magyar hústerméket szeretnének vásárolni – támogatva ezzel a hazai húsipart, nemet mondva a külföldről érkező szemétre –, azt könnyebben választhassák.

Miért fáj ez annyira Bősz Anettnek? Vagy tegyük fel másként a kérdést? Azt a Bősz Anettet zavarja, aki alig burkoltan rasszista képet posztol, aki pénzért szültetésnek tekinti, ha Magyarországon az anyaságot, a családalapítást támogatja végre egy kormány, az Orbán-kormány?!

De ne csodálkozzunk ezen, hisz a k*rvaországozó Gyurcsány DK-s frakciójában melegedő asszonyság, aki saját gyermekét (ha volna) a Pride-ra vinné, ugyan miért is támogatná a magyar árukat, a szivárványszínű mellett hogyan is tehetné le voksát a piros-fehér-zöld mellé?

És még néhány (költői) kérdés:

Ez ugyanaz a Bősz Anett lehet, aki a Budapesti Corvinus Egyetemen oktat? (Önéletrajza ugyanott az Oktatói önéletrajzok menüpont alatt nem található.)

Ez a Bősz Anett egyetemen oktat(hat)?

Ugyan kit képviselhet egy olyan képviselő, akit a magyar termék és/vagy a magyar zászló ilyen mértékben zavar?

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.