Kiderült, Gyurcsányra miért nem szakadt rá az ég

Feri és a tisztesség.

2020. 10. 12. 12:59
null
20200209 Budapest Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke 16. évértékelő beszéde. Fotó: Teknős Miklós (TEK) Magyar Nemzet Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DK elnöke a Facebook-oldalán reagált a baloldali szivárványkoalíció vasárnapi bukására. Természetesen továbbra is az összefogás mellett állt ki, de nem is ő lett volna, ha nem kezdte volna el az ismert baloldali mantrát ismételgetni, hiszen haladó gondolkodásúként csak akkor van rendben minden, ha ő győz, most vereséget szenvedett, így ismét kifakadt:

„Övék a törvény, övék a nyilvánosság, övék a pénz, övék a megvesztegetés, a zsarolás ereje. Nekünk meg marad a tisztesség.”

Nekik meg maradt a tisztesség, ezt írja Ferenc. Ez azért nem semmi!

Pestiesen szólva: arc az van.

Annyi azonban bizonyos, Gyurcsány ezt a posztot valami védett, fedett helyen írhatta, mert különben rászakadt volna az égbolt.

Sajátos interpretációja ez a választási buktának.

Mindenesetre mi szívből gratulálunk Koncz Zsófiának a győzelemhez!

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.