Karácsony városvezetése egy Galla Miklós-vetkőzőszám

A főpolgármesternek már nemcsak az angoltudása hiperpasszív, hanem a politikája is. 

Szikszai Péter
2021. 06. 28. 12:54
null
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több helyről érkezett hozzám jelzés, hogy Karácsony Gergely stábjában pánikhangulat van. Korábban azt lehetett hinni, hogy a Fudan-tiltakozás miatt majd úgy emelkedik az ellenzéki jelölt népszerűsége, mint Ronaldo a szögletnél, de aztán jöttek a gondok. Kiderült, hogy a miniszterelnöki álmokat kergető politikus úgy töri az angolt, mint közutas az aszfaltot, és körülbelül annyira adjunktus, mint egy távgyógyító csodadoktor. Ha belekezd valamibe, az olyan, mint egy Galla Miklós-vetkőzőszám. Jobb, ha valaki más csinálja.

Most, hogy a dugók miatt már a városházára sem lehet eljutni, Karácsony neve nem túl jó brand a hőségben káromkodó autósoknál. Orbán kihívója zuhanórepülésben van, ez a helyzet. A főpolgármester kampánytanácsadói csüggedten bámulnak maguk elé, mint a holland szurkoló, akinek elvették a szivárványos zászlóját.

Kétségtelen, hogy a múlt hét sem Karigerié volt. Állítólag a Budapesten rendezett Európa-bajnokság hangulata nem kedvezett az ellenzéki jelöltnek. Elemzők szerint nem Karácsony esélyeit javítja, ha a Magyarországra özönlő külföldiek percenként dicsérik a Puskás Arénát vagy ha kitűnő magyar válogatottról ír a sportsajtó. És mintha a pedofiltörvény miatt kialakult Páneurópai Pride-hoz sem tudott volna hozzászólni, miközben Orbán vitte a show-t.

Lehet, hogy Karácsonynak már nemcsak az angoltudása hiperpasszív, hanem a politikája is.

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: Havran Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.