Niedermüller újabb gyalázatos kijelentésre ragadtatta magát

Csúcsra járatják az aljas magyarellenességet a hazai létező baloldal és holdudvarának szélsőséges figurái.

Juhász Attila
2021. 06. 09. 9:47
KARÁCSONY Gergely; NIEDERMÜLLER Péter
Budapest, 2019. oktber 9. Niedermller Pter VII. kerleti ellenzki polgrmester-jellt, a Demokratikus Koalci alelnke beszl a Brcsak stadion lehetnk cmmel tartott sajttjkoztatn a VII. kerleti Pterfy Sndor Utcai Krhz- Rendelintzet s Baleseti Kzpont eltt 2019. oktber 9-n. MTI/Balogh Zoltn Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Remek memóriájú kedves olvasóink bizonyára jól emlékeznek még Farkasházy „Teddy” Tivadar 2015-ös mondataira, melyből kiderült, milyen a balos humorista hozzáállása a magyar nemzeti labdarúgó-válogatotthoz, hazánk kétségkívül legnépszerűbb sportcsapatához, ily módon lényegében a hazájához (?).

Azért felidéznénk az akkori megdöbbentő kijelentést: „Mindig boldog vagyok, ha kikap a magyar válogatott, mert akkor Orbánnak rossz napja van.”

Teddynek és a hozzá hasonló magyarellenes fröcsögőknek az elmúlt időszakban kevés sikerélményük lehetett – na ja, hiszen a csapat 11 mérkőzés óta őrzi veretlenségét, ez a tény azonban a jelek szerint nem lehet akadálya annak, hogy újabb ellendrukker lépjen színre.

Hogy kiről is van szó? Egyáltalán nem meglepetés: Niedermüller Péterről. A jobb sorsra érdemes Erzsébetváros gyurcsányista polgármestere korábban a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket nevezte „rémisztő képződményeknek”, most pedig a két nap múlva kezdődő Eb miatt egyre magasabbra szökő futball-láz idején lett az ellentábor tagja.

A Facebook-ra posztolt förmedvényét érdemes szó szerint idézni: „Az Index.hu arról tudósít, hogy »A kezdő sípszóra az írek letérdeltek, erre hatalmas füttykoncertet kaptak a tízezer nézőtől, a magyarok állva maradtak, ahogy az várható is volt. Ezért megkapták a publikumtól a Szép volt, fiúk! elismerést.«. Na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni…”

Maga ez az egész letérdeplősdi egy mérhetetlen ostobaság, hiszen miért is kell immár több mint egy esztendeje megemlékeznünk – pláne sporteseményeken – egy többszörösen büntetett előéletű férfiról, még akkor is, ha az illető az Egyesült Államokban rendszeresen előforduló rendőri túlkapás áldozata lett? Ez az egész nem más, mint egy folyamatos provokáció a fehér emberek ellen. (Valahogy nem emlékszünk arra, hogy a Belgiumban szintén rendőri intézkedést követően elhunyt szlovák férfiról bárki térdepeléssel vagy másképp megemlékezne. A fehér életek nyilván nem számítanak.)

De térjünk vissza egy gondolat erejéig Niedermüller és a hozzá hasonlók gyalázatos kijelentéseihez! Az ilyen megnyilvánulások – ebbe a sorba illeszkedik az a provokáció is, amit Kepes András tett Kolozsvárott a nemzeti összetartozás napján – mindenképpen azt erősítik, hogy

a magyarországi létező baloldalnak teljes holdudvarával (sleppjével) együtt, a magyarsághoz való viszonya finoman szólva megkérdőjelezhető, kevésbé finoman jellemezve őket viszont azt kell mondani, hogy ezek a figurák hazátlan, aljas, nyomorult gazemberek.

Farkasházy, Niedermüller, Kepes. Ki lesz a következő?

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

(A borítóképen Niedermüller Péter VII. kerületi ellenzéki polgármester-jelölt, a Gyurcsány-párt alelnöke beszél a Bárcsak stadion lehetnék címmel tartott sajtótájékoztatón a VII. kerületi Péterfy Sándor Utcai Kórház- Rendelőintézet és Baleseti Központ előtt 2019. október 9-én. Forrás: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.