Újabb törvényt a normalitás védelmében!

Megengedhetetlen, hogy történelmi épületeket életellenes jelképekkel gyalázzanak meg.

Ágoston Balázs
2021. 06. 29. 12:38
null
Forrás: Facebook/Karácsony Gergely
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A normális többség milliói megnyugvással veszik tudomásul a gyermekek védelmében megszületett törvényt, mely nemcsak a közvetlen, büntetőjogilag értelmezett pedofíliát rendeli üdvös szigorral büntetni, hanem a közvetett, politikai pedofíliát, vagyis a kiszolgáltatott korosztályok aberrált agymosását is tiltja.

Ez az élet egyetlen útja. Tovább is kell menni rajta. Újabb törvényt szükséges alkotni a szélsőséges, életellenes LMBTQ-ideológia, azaz a szexuálbolsevizmus visszaszorítása érdekében. Ma ugyanis ezen ideológia ügynökeivé szegődött polgármesterek, közéleti szereplők, cégvezetők, magánszemélyek büntetlenül provokálhatják szivárványos zászlóikkal a normális többséget. Bicskanyitogató példa erre mások mellett Karácsony Gergely, ez a főváros közlekedését megfojtó jellemtelen kommunista, aki a budapesti Városházára húzta fel a tiritarka rongyot.

Ennek véget kell vetni. Állami és nemzeti méltóságunk védelmében jogszabályban kell meghatározni, hogy közterületeinken és középületeinken milyen zászlókat, jelképeket lehet elhelyezni, és milyeneket nem. Oktatási és egészségügyi intézményeken, múzeumokon, állami és helyhatósági hivatalokon, sportlétesítményeken, a közösségi közlekedés járművein tiltani kell a szélsőséges LMBTQ-mozgalom zászlóját, bármely más jelképét.

Ezek ugyanis nem a szabadság, hanem a totalitárius szélsőbaloldaliság szimbólumai. Nem az elfogadást hirdetik, hanem a kirekesztést, az abnormalitást. Nem értéket képviselnek, hanem azt pusztítják.

Megengedhetetlen, hogy történelmi épületeket efféle életellenes jelképekkel gyalázzanak meg. Ilyeneket a beteg ideológia propagandistáiként fellépő magánvállalkozások – vendéglátóhelyek, koncerthelyszínek, áruházak stb. – is csak zárt, belső térben jeleníthessenek meg! Utóbbiakat kötelezni kell arra, hogy LMBTQ-propagandista voltukat szöveges formában feltüntessék a bejáratnál, hogy így azok, akik a normalitás védelmében elutasítják e szélsőséges politikai mozgalmat, messziről elkerülhessék ezeket a helyeket.

Érdemes volna továbbá naprakész, a felelős szülők által könnyen elérhető lajstromba venni mindezen cégeket, szolgáltatókat, hogy megóvhassuk gyermekeinket az ártalmas propagandától, és tudatos vásárlás és fogyasztás során véletlenül se költsük ilyeneknél a pénzünket.

Őrjöngjenek bárhogy az Eurokolhoz elmebetegjei, nekünk tapodtat sem lehet hátrálni.

A normalitás védelmében bátor ellentámadást kell indítani az elviselhetetlen őrülettel szemben. Életünk, jövőnk a tét.

(A borítóképen zászlók, köztük a szivárványos zászló a Budapesti Városházán. Forrás: Facebook/Karácsony Gergely)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.