A Pride-ra toboroznak, az uniós pénzekről hallgatnak

Nettó hazugságokkal hangolják az embereket a kormány ellen Fekete-Győrék, miközben a pénz ügyében nincs más, csak lapítás.

Kis Ferenc
2021. 07. 23. 7:02
FEKETE-GYR Andrs
Budapest, 2019. április 26. Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke (k) a Jövõt a diákoknak! címmel megrendezett demonstráción az Országház elõtt 2019. április 26-án. A tüntetést felsõoktatási felvételit 2020-tól nyelvvizsgához kötõ kormányzati tervek ellen szervezték. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cseh Katalin uniós pénzcsapolási botrányáról egy hangot sem hallunk a Momentumtól, persze

a hallgatást beismerésnek is tekinthetjük.

A szombati Budapest Pride-ra azonban gőzerővel toborozzák az embereket a párt vezetői a Facebook-oldalukon megjelent videóban.

Nem meglepő, hogy a szokásos lózungokon – mint a szeretet és a sokszínűség melletti kiállás – túl a kormány elleni hangulatkeltésre használják fel a hétvégi eseményt. – Mi a szeretetet és az elfogadást választjuk a gyűlölettel és a megosztással szemben – hirdetik Cseh Katalinék,

miközben alantas módon, nettó hazugságokkal próbálják meg az embereket a kormány ellen hangolni.

A pártelnök Fekete-Győr András szerint a jövő évi választás kifejezetten fontos lesz az LMBTQ-közösség számára, mert „a kormány el akarja üldözni, meg akarja félemlíteni és el akarja nyomni őket”.

A valóságban persze szó sincs ilyen kormányzati szándékról, a gyermekvédelmi törvény és az ezzel összefüggő népszavazási kezdeményezés nem a felnőtt LMBTQ-közösség jogairól szól, hanem arról, hogy a 18 év alattiakat megvédjék a különféle szexuális propagandától. A Momentum ezt nyilván pontosan tudja, de potenciális szavazókat lát a szivárványos közösség tagjaiban, ezért kapcsolja össze a szombati Pride-ot és az LMBTQ-emberek melletti kiállást a jövő évi választásokkal.

A szivárványos propaganda azonban nem tudja elfedni Cseh Katalin egyre kínosabb céges botrányát,

azt, hogy uniós milliárdokat nyertek az európai parlamenti képviselő korábbi érdekeltségével összedolgozó vállalkozások. Talán itt is volna miről beszélni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.