időjárás 23°C Ulrik 2022. július 4.
logo

Hamilton perfekt magyar és térdepel

Megyeri Dávid
2021.07.30. 14:38 2021.08.25. 17:22
Hamilton perfekt magyar és térdepel

Mielőtt bárki könnyelműen pikírtkedni kezdene azon, hogy Hamilton autóversenyző a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazáson az igen szavazatokra buzdít, gondoljunk bele, milyen nagyszerű, hogy egy Forma–1-es világbajnok kiválóan tud magyarul. Mégiscsak csodálatos, hogy egy ilyen szuperhíresség annyira bírja a magyar nyelvet, hogy jogi szövegeket, törvényeket perfekt fordít magyarból angolra, és így bonyolult kérdésekben is képes véleményt alkotni. Nem is merjük feltételezni, hogy egy ilyen kiváló sportember annyira sportszerűtlen, inkorrekt lenne, hogy úgy mondjon sarkos, meglehetősen durván szidalmazó kritikát egy szuverén ország demokratikusan megválasztott parlamentje által meghozott jogszabályra, hogy nem is olvasta eredetiben az inkriminált szöveget.

Persze kicsit furcsa, hogy

az óvodai LMBTQ-győzködők, kisgyermekeket zaklató, önnyomorító nemváltó műtétekre rábeszélő személyek, szervezetek védelmére kel, de hát ízlések és pofonok különbözőek.

Van azonban egy másik bibi ezzel a nagy löttyös indulatos kiállással. Feltehetően elfelejtettek szólni Hamiltonnak, hogy nem a népszavazáson való részvételre, hanem annak bojkottálása iránt kellene hergelnie a népet a központi LMBTQ-barát, genderkompatibilis liberóbalos trendi-ukáz szerint. Így viszont kimondottan kárt okoz az LMBTQ-közösség ügyének, nem pedig használ. Ez a tudatlan Lewis úgy csapott bele könnyelműen a baloldali kampánystratégiába, összekuszálva a szálakat, mint macska a lucskos káposztába. Hát ezek után hogy akciózzon a hazai baloldal tiszta szívből a gyermekvédelmi referendum bojkottjáért, ha egy ilyen notabilitás az urnákhoz járulásra unszolja a honi lakosságot?

A végén még megérjük, hogy beszáll a Jobbik kampányába is ez a tájékozatlan Hamilton.

Képzeljük el, milyen páratlan, élményszámba menő fotótéma lesz, amikor a rasszista Bíró Lászlóra történő voksolásra fogja ösztökélni a választókat, mondjuk egyszerre Dobrev Klárába és Karácsony Gergelybe karolva a kampányplakátokon!

Akár az is előfordulhat, hogy az erőszakos és veszélyes BLM-mozgalom előtti térdepelést ki akarja terjeszteni a transzvesztiták, Pride-primadonnák, LMBTQ-közösségek, óvodai-iskolai propagátorok előtti térdre borulással is. S ez a gyermekvédelmi törvényünk elleni támadása csak bevezetése, nyitánya volt az újabb magasztos projektnek. Bizonyára arra gondolt, hogy az autóversenyzők a futam előtt a BLM előtt omlanak majd a térdükre, utána pedig – mondjuk az amúgy is nacionalista-, rasszista-gyanús himnuszok hallgatása helyett – a száznemű LMBTQ-kollektíva előtt borulnak le, térdízületeiket nem kímélve. Felőlünk még ezt is megteheti.

Szabad világban élünk, mindenki akkor veszti el a maradék eszét és gerincét, amikor a kedve tartja, feltéve, ha nem akar másokat is erre kényszeríteni. Csak szóljon majd előtte, hogy ne kelljen néznünk a szomorú, agyvesztő aktust, s idejében át tudjunk kapcsolni egy másik tévéadásra arra az időre.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

(A borítóképen Lewis Hamilton a Mercedes színeiben autóversenyző brit sportoló a közép angliai Silverstone-ban 2021. július 18-án. Fotó: Lars Baron/POOL/AFP)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.