Kázmér 2024. március 4.
logo

Imádkozzunk, a sátán gyilkos üzemmódba kapcsolt

Kiss Gergely
2021.07.19. 12:47
Imádkozzunk, a sátán gyilkos üzemmódba kapcsolt

Gyilkos üzemmódba kapcsolt a baloldal. De ez így nem pontosan igaz. A sátán kapcsolt gyilkos üzemmódba és idézhetetlen mondatokkal, családgyilkos fenyegetésekkel, az emberi méltóság sárba tiprásával támadta meg újságíró kollégánkat, Jurák Katát. Hogy Jurák Kata mit írt a közösségi oldalára? Azt, hogy a szivárvány jelképét nem lehet kisajátítani az erkölcsi összeomlás oltárán, mert azt Isten tette az égre örömhírként. A bűnnek következménye van. Naná, hogy sokaknak nem tetszik.

Kommentelők hada, az értékek nélkül vicsorgó baloldali pártok indítottak ez ellen támadást. Mondhatnánk, hogy személyes ügy, de nem az. Jurák Kata kiállt a Biblia mellett, a keresztény világ mellett. Egy olyan világ mellett, amely Európa és azon belül Magyarország gyökere. A szivárvány az égen van, de vannak, akik a szivárványt beássák a föld alá, és azt mondják: térdelj le! Isten előtt térdelünk le, nem a bűn előtt!

Jurák Kata egy ember, Isten teremtette. A keresztény Magyarország megtartatása mellett harcol, harcolunk. Most minden elválik egymástól, imádkozzunk!

„És mindenki gyűlöl majd titeket az én nevemért, de aki mindvégig helytáll, az megtartatik.” (Mt 10, 22)

(Borítókép: Szivárvány Debrecen felett. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.