Még hogy nincs sajtószabadság Magyarországon?

Pár másodperc bebizonyítani az igazságot.

2021. 07. 05. 18:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balliberálisok már több mint egy évtizede sivalkodnak amiatt, hogy Magyarországon elveszett a sajtószabadság. Ez a probléma 2010-ig nem létezett, aztán jött a fülkeforradalom és a kormányváltás, és egy csapásra lett „sajtószabadság-probléma”. Az osztódással szaporodó baloldali sajtó persze azóta is köszöni szépen, él és virul. A gyűlölet az Orbán-kormány ellen, a közös ellenség élteti.

Az ezerszer cáfolt, nevetséges sajtószabadság-álproblémát ismét – sokadjára – feloldhatjuk, ha egymás mellé teszünk két Magyar Narancs-címlapot.

Az egyiken Hitler-bajusszal ábrázolták Orbán Viktort, a hecclap másik borítóján szivárványos „díszben” látható a miniszterelnök.

Önök szerint elképzelhető, hogy egy német magazin Angela Merkel kancellárt Hitler-bajusszal ábrázolja? Vagy mondjuk azt, hogy egy diktatúrában a kormány vezetőjét szivárványos maskarában teszik címlapra?

Én nem hiszem...

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.