időjárás 12°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Szintet lépett az LMBTQ-propaganda nyomulása

Juhász Attila
2021.07.06. 14:21
Szintet lépett az LMBTQ-propaganda nyomulása

Immár hosszú ideje folytatja kampányát az RTL Klub a szerintük Magyarországon „elnyomott kisebbségnek” tekinthető LMBTQ-emberek, szervezetek mellett. Erről ezeken a hasábokon már többször is írtunk, ám mostanában szintet léptek, ezért a téma aktuálisabb, mint valaha.

A magát a legnézettebb hazai tévécsatornaként aposztrofáló médium különösen azóta nyomul minden eddiginél nagyobb erővel ebbe az irányba, amióta a magyar parlament elfogadta a gyermekvédelmi, vagy ha úgy tetszik pedofilellenes törvényt. A jogszabály ugyanis kimondja azt is, hogy Magyarországon a gyereknevelés a szülők privilégiuma, az iskolákban, pláne az óvodákban nincs helye az ún. szexuális érzékenyítésnek, egész egyszerűen a gyermeknek abban az életkorban nincs szüksége arra, hogy ezek az agresszív tevékenységüket egyelőre megmagyarázhatatlan okból folytató szervezetek bizonyos élethelyzetüket valamifajta önös érdekből kihasználva vegyék őket rá természetellenes, bizarr dolgok végrehajtására.

Mondjuk ki nyíltan: ezek a „fejlett” nyugati világban mindennapos érzékenyítések korántsem arról szólnak, hogy fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen. (Ha csak ez lenne a céljuk, azzal vélhetően nem lenne semmi baj.)

De nem. Számos olyan példát látunk-hallunk, amikor szerelmi csalódásokat megélő kiskamaszokra tapadnak rá ezek a „drag queenek” – meg még ki tudja hány néven emlegetett emberek –, és ráveszik őket különböző hormonkészítmények szedésére, majd ennek folyományaként akár nemváltoztató műtétek végrehajtására. Egyre több olyan országról tudunk, ahol az ilyen sebészi beavatkozások a legtámogatottabb egészségügyi szolgáltatásnak számítanak. Az állam által.

Közben pedig az is bizonyított tény, hogy az ezeken a műtéteken áteső fiatalok egy nagyon jelentős hányada később ezt megbánja, depresszió üti fel a fejét, sőt öngyilkossági kísérletek is többször előfordulnak.

Valahogy olyanok ezek az érzékenyítések, mint a kábítószer: egy füves cigi nem árt, egy találkozás a travi nénivel/bácsival szintén, aztán egyik esetben jön a súlyos következményeket okozó függőség, a másiknál a születési nem megváltoztatása és a többi és a többi. Ráadásul sok esetben már nemcsak a kiskamaszkorba lépők, hanem a jóval fiatalabb gyerekek is célponttá válnak, az LMBTQ-mesekönyvek például nyilvánvalóan ebbe az irányba akarják terelni a srácokat, lányokat.

Hát ebbe a kampányba állt bele ilyen erővel ez a bizonyos legnézettebb tévécsatorna, amely ma már minden kora este – természetesen a gyerkőcök által tévézéssel töltött időpontokban – tolja ezerrel az LMBTQ-propagandát, még azt az aljasságot is megengedik maguknak, hogy a világirodalom remekei, kötelező olvasmányok iránti vélt aggódás mögé bújva támadják a kizárólag gyermekeink védelmét szolgáló paragrafust. Ha valaki látta a Kossuth téri tüntetésen feltűnő transzparenst – „A Himnuszt még hallgathatjuk?” – tudja, mire célzok.

A megbízásból vagy önös érdekből ezt a szivárványos kampányt folytatók aljassága minden egyes megnyilvánulásukban tetten érhető.

Ha olvasóim megengedik, a józan, nem szélsőséges magyar választópolgárok nevében innen üzennék a parlamenti többségnek: bármi történjék, ne hagyja magát letéríteni erről az útról!

Mert gyermekeink védelme létkérdés!

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

(A borítóképen a gyermekvédelmi/pedofilellenes törvényjavaslat egyes módosításai ellen tartott demonstráció résztvevői az Országház előtti Kossuth téren 2021. június 14-én. Az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat az a módosító csomag, amelyet az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága fogadott el június 10-én a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorú fellépést célzó törvényjavaslathoz. A változtatás kimondja, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.