időjárás 4°C Ignác 2023. február 1.
logo

Az emberi társadalom megmaradt szöveteit is szét akarják feszíteni

Juhász Attila
2021.10.13. 18:00 2021.10.14. 13:22
Az emberi társadalom megmaradt szöveteit is szét akarják feszíteni

Egyre több bizonyosságot kapunk arról, hogy a féktelen, szélsőséges genderideológia súlyos károkat okoz, szétfeszíti az emberi társadalom még meglévő szöveteit.

Ahogyan arról az Origó beszámolt a Washington államban található Loudoun megyei középiskolában egy szoknyát viselő fiú erőszakolhatott meg egy lányt az egyik mosdóban.

Ez az eset is annak az eredménye, hogy az „elfogadás” jegyében bevezették, bizonyos mellékhelyiségeket a lányok mellett a magukat nőnek képzelő, vagy legalábbis egy bizonyos határig úgy viselkedő fiúk is használhatnak.

Még nyáron érkezett hír arról, hogy szintén az Egyesült Államokban a vélt szexuális identitásuk miatt női börtönbe áthelyezett transzvesztiták – természetesen férfiak – ott valóságos szexuális ragadozóként viselkednek, megerőszakolják, sőt teherbe is ejtik a női fogvatartottakat.

Efölött talán sokan azért hunytak könnyebben szemet, mert itt elítéltekről volt szó, a mostani esetben viszont egy ártatlan gyermek vált áldozatává a Biden-kormányzat által bevezetett, úgymond, „transzneműeket pártoló” törvénynek.

A mostani tudósításban arról is olvashatunk, hogy az amerikai iskola el akarta tussolni az esetet, szerencsére ezt a normálisan gondolkodó, ép elméjű szülők nem engedték.

Az embernek az ilyen és ehhez hasonló hírek hallatán egyre inkább az az érzése, hogy ezeket a liberálisokat maga az ördög küldte közénk azzal a céllal, hogy mindent leromboljanak, évezredes alapértékeket tegyenek semmissé és végső soron elpusztítsák az emberiséget.

Én magam nehezen tudok más magyarázatot adni erre az egész őrületre.

Ha valakinek még ezek után is kétségei lennének afelől, hogy hová vezet ez a gender-transz őrület, annak figyelmébe ajánlom az alábbi képet, amelyen az a jelenet látható, amikor egy valódi nővel szemben „diadalmaskodó” transznemű MMA-versenyző kezét emeli magasba a bíró.

Magáról a mérkőzésről készült videót már tényleg csak erős idegzetű olvasóink számára merem ajánlani.

Ezek után tényleg csak remélni lehet, hogy egyszer véget ér ez az egész őrület, az ilyesmit támogatók, pártolók kihalnak, a jó pedig valahogy győzedelmeskedik a gonosz felett.

Mint a mesékben vagy a filmekben.

Borítókép: Nagy Zoltán/Metropol

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.