idezojelek

Meleg Mikulással, forró csókjelenettel provokál a norvég posta

Ennek a télapónak nem csak a zsákja vadiúj.

Cikk kép: undefined
2021. 11. 25. 15:01

A norvég postaszolgálat, a Posten gondolt egyet, és az LMBTQ-érzékenyítést a szívmelengető karácsonyi reklám műfajába ültetve indított célirányos atombombázást a gyanútlan nézők ingerküszöbe ellen.

Közel négyperces, profin kivitelezett alternatív karácsonyi történetet alkottak, főszerepben egy meleg férfival, aki évről évre szorosabb barátságot alakít ki a Mikulással. A barázdált arcú szakállassal eltöltött idő minden év csúcspontját jelenti az egyébként magányos különcként éldegélő főhős számára.

A hangulat egyre forróbb lesz a kisfilmben, de elsősorban nem a megható pillanatok, hanem a két férfi között érezhető egyre intimebb kapcsolat miatt. A sztori záróakkordja pedig olyat mutat, amit talán még az internet sötét bugyraiban otthonosan mozgó nézők sem láttak még:

a középkorú férfi és az öreg, kissé ápolatlan télapó szuperközeli snitteken vált érzéki, lassú, szakállnyalogatós csókot.

A videó alatti (erősen moderált) kommentek alapján ez a morális köntösbe bújtatott öncélú provokáció nem aratott osztatlan sikert a másféle karácsonyhoz szokottak körében:

  • Kisgyerek: Hé, Mikulás, mit hoztál nekem? Mikulás: Semmit, de elviszem az apádat.
  • Alig várom, hogy lássam a következő Ramadan reklámját a norvég postától.
  • Legalább nem mutatták meg, hogyan használja a Mikulás Harry kéményét.
  • Készül a Mrs. Claus leszbikus karácsonyi reklám?
  • Jövőre a nagymama beleszeret a szarvasba, a hóember meg feleségül veszi a szánkót.

A rend kedvéért jegyezzük meg, hogy egy hetero férfi és egy női Mikulás (vagy fordítva) szoftpornóba illő csókjelenete ugyanúgy átvinné a jó ízlés határát egy ilyen jellegű videóban. Igaz, abban az esetben a felcsattant feminácik napokon belül betiltatnák a videót – és kisemmiznék a megalkotóit.

Köszönjük tehát a Postennek, hogy egy újabb óriási lépést tett a melegek elfogadása és az általános lelki béke ellen – karácsony alkalmából.

Borítókép: pillanatkép a videóból (Forrás: YouTube/Posten)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.