idezojelek

Beindultak Soros cenzorai

Az LMBTQ-lobbi tovább üti a vasat és az európai politikai elitet, köztük a magyar kormányt is.

Cikk kép: undefined
Fotó: botost/444.hu

Zászlót bontott a Soros-blog új cenzorportálja. A Lakmusz néven futó úgynevezett tényellenőrző csapat, amelyet a 444.hu újságíróiból verbuváltak, nem sokat teketóriázott, egyből nekiesett a kormánypártoknak a gyermekvédelmi népszavazás alig leplezett aláásását célozva. A nemzetközi és hazai LMBTQ-lobbi, illetve a politikai baloldal narratívájának megfelelően bagatellizálni próbálták a gyermekek nemi identitását és szexuális orientációját agresszíven befolyásoló propagandát. A lakmusz azon méltatlankodott, hogy szerintük a Fidesz félrevezető, hamis adatokkal kampányol a nemátalakítási őrület ellen, ami a nyugati országokban rohamosan terjed. Konkrétan azt rótták fel, hogy svéd és spanyol gyerekek tömeges nemátalakító műtétjeiről beszélnek a kormánypárti politikusok, miközben ilyen beavatkozást egyetlen európai országban sem lehet elvégezni kiskorúakon. Lehet, hogy az idézett nyilatkozat némileg pontatlan, vagy félreérthető volt, de a lényegen semmit nem változtat, és

ezt a Soros-brigád pontosan tudja, ám őket most többek között azzal bízták meg, hogy a kákán is csomót keresve forgassák ki a politikai ellenfelek nyilatkozatait, és relativizálják a valóságot, amivel éppen ők vezetik félre a közvéleményt.

Tehát, ha már tényellenőrzés, akkor nézzük a tényeket! A lakmuszék által pellengérre állított nyilatkozatban ugyan valóban szó esik a nemátalakító műtétek lehetőségéről is, de a lényege az, hogy például Spanyolországban már gyerekek is dönthetnek a nemi identitásuk megváltoztatásáról. Konkrétan tavaly nyáron fogadta el a madridi parlament azt az új törvényt, amely szerint a gyerekek 12 éves koruktól „megváltoztathatják a nemüket”. Ehhez a 12–14 éves korosztálynak bírósági jóváhagyás, míg a 14–16 éveseknek a törvényes képviselőjük hozzájárulása kellene – ez általában egy családtag.

Aki legalább 16 éves, arra már nem vonatkozik semmilyen korlátozás.

A homoszexuális lobbi azonban még ezt az abszurd jogszabályt is túlságosan szigorúnak tartja. A német Frankfurter Allgemeine Zeitung – amely talán még a Soros-cenzorok szerint is megbízható hírforrás – tavaly júliusban, a törvény elfogadása után megjelent cikkében arról tudósított, hogy a transznemű gyermekekért kampányoló „Euforia” szervezet szerint a korhatárok ellentmondanak a spanyol kormány által megígért önrendelkezési jognak.

Nyilvánvaló, hogy az ostrombak nem áll le, az LMBTQ-lobbi tovább üti a vasat és az európai politikai elitet, köztük a magyar kormányt is azért, hogy végül minden határt és korlátozást töröljenek el a beteges, természetellenes agyrémük megvalósítása elől.

A lényegen tehát nem változtat az, hogy egy fideszes politikus talán pontatlanul fogalmazott és nem tett különbséget a „nemváltoztatás” és a „nemátalakító műtét” között, mert ezek sajnos ugyanannak a folyamatnak az egyes szakaszait jelentik. A nemi identitását megváltoztató gyerekből ugyanis pár év múlva felnőtt lesz, aki már minden korlátozás nélkül hormonkezeléseket és különböző plasztikai műtéteket hajtathat végre magán. Ha már a tényeket és a valóságot akarjuk megvilágítani, maga a „nemátalakítás” fogalma is hamis, a valóságban ilyen nem létezik. Az emberek neme biológiai tény, már a születés előtt eldől. Utólagos hormonkezelésekkel, műtétekkel csupán a nemi jellegen, és a külső megjelenésen lehet valamennyit módosítani, de a férfiből nem lesz nő, a nőből sem férfi. Ebbe még a modern kori Frankensteineknek is bele kell törődniük. Az viszont egy újabb súlyos kérdés, hogy milyen maradandó egészségi – fizikai és lelki – traumát okoz egy-egy ilyen bizarr beavatkozás.

Az LMBTQ-lobbit viszont hidegen hagyja a valóság, gőzerővel rombolják tovább a hagyományos társadalom alapköveit, legfőképpen a családot azokban az országokban, ahol engedik nekik.

Az említett spanyol törvényben például azt is rögzítették, hogy a „sokszínűség” szerepelni fog az iskolai tantervben, és a szexuális származáson alapuló rágalmazást súlyos pénzbírsággal kell büntetni. A homoszexualitást gyógyító terápiákat betiltják, és 150 000 euróig terjedő pénzbírsággal sújthatják. Magyarán, aki rosszul érzi magát a bőrében homoszexuálisként, esetleg kifejezetten betegségként éli meg, az már nem vehet igénybe olyan kezelést, ami segíthetne összhangba hozni a szexuális irányultságát a belső önazonosságával.

Tény az is, hogy Skóciában szintén tavaly nyáron hoztak egy rendelkezést, amely szerint már 4 éves kortól minden gyermeknek joga van saját maga meghatározni és megélni a „nemi identitását” szülei befolyása vagy beleegyezése nélkül. A skót kormánynak van egy 70 oldalas útmutatója Transznemű tanulók támogatása az iskolákban címmel. A skóciai kampány az ENSZ gyermekjogi egyezményére hivatkozik, amely kimondja, hogy a gyermekeket és a serdülőket különös támogatásban kell részesíteni feltételezett „transzidentitásukban”, és elő kell segíteni befogadásukat.

A skót diákok a jövőben maguk választhatják ki, hogy melyik nemhez tartozónak érzik magukat, mely mellékhelyiségeket, öltözőket kívánják használni, milyen névvel, névmással kell őket megszólítani.

A fentiek mind tények, amikről persze hallgatnak a „tényellenőrök.”

A magyar valóság pedig az lesz, hogy április 3-án a népszavazáson melegebb  éghajlatra küldjük az LMBTQIXY-lobbit.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Borítókép: a Lakmusz munkatársai (balról jobbra): Diószegi-Horváth Nóra, Erdélyi Péter, Zöldi Blanka, Neuberger Eszter. (Fotó: Botos Tamás)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.