idezojelek

Xavier Bettel és a gyermekvédelmi törvény

Nem szólunk bele mások életébe, cserébe elvárjuk, hogy senki se szóljon bele a miénkbe.

Cikk kép: undefined
2023. 04. 20. 15:00
Fotó: KENZO TRIBOUILLARD

A szexuális orientációja kapcsán uniós vezetők megríkatására szakosodott luxemburgi kormányfő az európai parlamentben elmondott, drámai hangú felszólalásban közölte, hogy szégyelli magát, mert – mint mondta – „egyes politikusok a kisebbségek rovására akarnak szavazatokat nyerni. Ez már megesett történelmünk folyamán.” Aztán azt is megtudtuk a luxemburgi miniszterelnöktől, hogy Orbán Viktor kormánya egyáltalán nem érti azt, hogy az unió többi országában hogyan gondolkodnak a homoszexualitás kérdéséről.

Szerintünk meg éppen fordítva van: Luxemburgban meg Brüsszelben nem értik, hogy mi hogyan gondolkodunk a homoszexualitásról. Az pedig vagy kifejezett rosszindulatra, vagy a magyar álláspont teljes meg nem értésére utal, hogy Bettel miniszterelnök úrnak nem jutott más az eszébe, mint hogy a kérdés kapcsán – régi jó baloldali szokás szerint – burkolt nácizásba kezdjen.

A helyzet az, hogy a luxemburgi miniszterelnök állításával szemben pontosan tudjuk, hogy mit gondolnak Nyugat-Európában a homoszexualitásról, de ez minket a legkevésbé sem érdekel, és a legkevésbé sem vesszük figyelembe a saját véleményünk kialakítása során. És ahogyan mi nem akarunk beleszólni abba, hogy ők milyen szabályok szerint élik az életüket, elvárjuk, hogy ők se szóljanak bele abba, hogy mi milyen szabályok szerint éljük a sajátunkat. Úgyhogy le lehet szállni a gyermekvédelmi törvényről.

És még valami: Magyarországon mindenki úgy és azzal létesít szexuális kapcsolatot, ahogyan és akivel akar (feltéve, hogy ezt a másik fél is akarja), és mindenki annak képzelheti magát, aminek csak akarja, legfeljebb a normális többség elmebetegnek tartja majd. De ha az LMBTQ-lobbi megközelíti a gyermekeinket, és szexuális aberrációikat a gyermekeink szeme láttára kívánják gyakorolni, netán őket az óvodában vagy az iskolában arról akarják mesekönyvnek álcázott propagandakiadványok segítségével meggyőzni, hogy a homoszexualitás, a nemváltás meg a hetvenakárhány nem rendjén van, akkor – gyermekvédelmi törvény ide vagy oda – úgy vágjuk ki őket ezekből az intézményekből, hogy a lábuk nem éri a földet. Akár a luxemburgi miniszterelnök, akár az Amerikai Egyesült Államok nagykövete, vagy akár egy mezei drag queen képében próbálkoznak.

Borítókép: Xavier Bettel  (Fotó: AFP )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A gonosz Hook kapitány

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.