idezojelek

Magyar Péter és a randi ára

A messiás kapcarongyként tekint a gyengébbik nem képviselőire.

Kárpáti András avatarja
Kárpáti András
Cikk kép: undefined
Fotó: MTI/Illés Tibor

Még egy cserzett strici is csettintene arra, ahogyan a baloldal új messiása, a magát roppantul európainak tartó Magyar Péter a nőkkel bánik. Harmincszázalékos támogatottság ide, Wass Albert-idézetek oda, Varga Judit exférje alapjában véve a saját fontosságával nyakig eltelt narcisztikus fráter, aki gyakorlatilag kapcarongyként tekint a gyengébbik nem képviselőire.

Valószínűleg csak idő kérdése, hogy mikor kerekedik ki egy combos metoo-ügy Magyar úgynevezett csajozásaiból, hiszen a nyilvánosságra került kalandjai alapján valósággal sportot űz abból, hogy porig alázza a befolyása alá kerülő nőket.

Egy korábbi randipartnere elmondása szerint – akit nem mellesleg akkor vitt el egy hotelbe, mikor még együtt volt Vogel Evelinnel – Magyar Péter úgy gondolja, hogy jár neki a szex, ha egy hölgyre már ráköltött egy bizonyos összeget. Noha az önmagát Laurának nevező áldozat esetében ezt nem sikerült kierőltetnie a szó szoros értelmében rámászó Magyarnak – mivel a nő nagy nehezen lelökdöste magáról –, a Tisza Párt alelnöke mégis behajtotta a randi árát. Méghozzá elég undorító, szatírmentalitásra valló módon: a tehetetlen nő előtt, annak akarata ellenére vette elő a nemi szervét és kezdett önkielégítésbe.

Néhány hete Magyar a tinidiszkóként működő Ötkertben tinédzser lányoknak is obszcén és perverz ajánlatokat tett, amiről az egyik ott szórakozó lány apja számolt be a politikus részeges dorbézolását követően. – Örülj, ha szétteheted nekem a lábad – mondta állítólag az egyik fiatalkorú lánynak. Ugyancsak beszédes, ahogyan Magyar Péter tisztázni igyekezett magát a szemtanúk beszámolóival kapcsolatban egy szerdai Facebook-posztjában: „a hölgyekkel nem is beszéltem érdemben”. Lehet, hogy éppen ez a baj. Inkább beszélt volna. A kilométernyi bejegyzésben Magyar természetesen a többi botrányos ügyében is minden felelősséget hárítani igyekszik magától. Így például a már említett, Laura nevű hölgy történetét nemes egyszerűséggel annyival intézte el, hogy egy szó sem igaz az egészből.

Elgondolkodtató azonban, hogy eközben mégiscsak egyre szaporodnak a Magyar Péter valódi természetét leleplező beszámolók, s még Varga Judit is számos történetet osztott meg az exférje sötét oldaláról, kezdve attól, hogy Magyar várandós állapotban lökte neki az ajtónak, azon keresztül, hogy bezárta egy szobába és elvette a táskáját, egészen addig, hogy késsel a kezében járkált a lakásban, megfélemlítve őt és az édesanyját.

Magyar Péter február eleji közéleti előlépésekor még igencsak keveset lehetett tudni róla, ami lehetővé tette, hogy a követői azt lássanak belé, amit akarnak. Azonban mostanra kirajzolódott egy erősen kontúros portré arról, hogy Magyar miként gondolkodik az emberi viszonyokról, s hogy hol helyezi el magát a többiekhez képest. Az összkép finoman szólva sem hízelgő rá nézve. Kérdés, hogy a struccpolitikát folytató fanatikus rajongók mikor lesznek hajlandók szembenézni mindezzel.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.