A borlap párját ritkítja, több, mint 200, jól összeválogatott tételt integrál, magyar és nemzetközi bornagyságokból. Jó érzés a magyarországi borok között olvasni a Felvidéken, azon belül Muzslán borászkodó Bott Frigyes-jegyezte nedűk nevét. Meglepő, hogy a ma forgalomban levő többszáz prémium magyar pálinka közül csak ötfélét tartanak, mint ahogy az is, hogy mindössze két nagyipari sör szerepel az itallapon. A töményválaszték viszont lenyűgöző, legyen szó ginről, whiskyről tequiláról, rumról vagy konyakról. A vodkákat alapanyag szerint sorolták be, tartanak burgonyából, rozsból, kukoricából, búzából és szőlőből készült változatokat egyaránt.
A kiszolgálás kiváló: udvarias, mosolygós, felkészült. Az nem esett jól, hogy a „tölthetek vizet?” kérdésre adott igenleges válaszunk után a legdrágább víz került a poharunkba, melyből 0,66 liter 3500 forintba kerül, ami a 13,5 százalékos felszolgálási díjjal együtt már elérte a 4000 forintot. Ezt a pénzt értelmesebben is el lehetett volna itt költeni, hogy mást ne mondjak, több kiváló töményital 4 centjéért mindössze 2000 forintot fizettünk volna. Bebizonyosodott az a régi bölcsesség, hogy soha, semmi szín alatt nem kell italt rendelni az itallap áttanulmányozása előtt.
Az árak helyhez mértek, de nem megfizethetetlenek, összességében messzemenően értékarányosak. Reggelik 1990 és 3990, előételek 3100 és 4900, levesek 3100 és 3500, főételek 4200 és 14900 forint között kaphatók, a desszertek egységesen 2400 forintba kerülnek.
Fogadófalatként jó ízű vaddisznó rillette-et és kiváló minőségű vajat kaptunk többféle helyben sült kenyérrel, valamint sós ropogóssal. Mint megtudtuk, sikerült elcsábítani a Gerbeaud ház pékmesterét, ami meg is érződik a kenyér minőségén. Következő séfüdvözlet rántott tokhal mini-rösztin tengeri sün-majonézzel, mikro-zöldekkel, mellette egy kupicányi selymes, koncentrált, kicsattanó frissességű uborkaleves. Katartikus kezdés. A szárnyas consommé libamájjal és zöldség cremolata-val valóságos ízszimfónia. A spárgasalátás zöldborsó mentás burrata a műfaj emlékezetes képviselője, ízharmónia felsőfokon, íz- és állagjátékokkal kísérve. A zöldborsó krém és üde, diszkréten hőkezelt szemek formájában is jelen van a tányéron. A konyhai sárkánnyal visszafogottan megpörkölt hagymával és sült paprikával dekorált vízibivalytatár csodás, ügyes csavar a hozzá adott két sült tojássárgája, mely belül folyós. A dekoratív csokoládétorta pazar zárást jelentett.