Márton Gábort hívja a Mol Fehérvár

Sallói István, a Zalaegerszeg labdarúgócsapatának sportigazgatója a Digi Sport Televízióban kijelentette: a bent maradás kiharcolásában oroszlánrészt vállaló edzőt, Márton Gábort megkereste a Mol Fehérvár. A magyar szakembernek a hét végéig kell választ adnia az NB I ezüstérmesének.

2020. 07. 04. 18:45
null
Forrás: origo.hu - ZTE FC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felmentve érezzük magunkat a titoktartás alól. Korábban maga az érintett, a Zalaegerszeget az élvonalban tartó szakember, Márton Gábor jelezte nekünk, hogy megkereste a Mol Fehérvár. Az Egerszegen sikeres munkát végző magyar szakember azonban nem kívánt bővebben beszélni a fehérvári lehetőségről, hiszen ezt nem tartotta volna etikusnak a „Vidi” hivatalban levő edzőjével, Joan Carrillóval szemben. Tiszteletben tartva Márton kérését, nem is foglalkoztunk az üggyel.

Azonban ma új fejlemény történt: a Zalaegerszeg klubigazgatója, Sallói István a Digi TV Sporthíradójában egyértelműen jelezte – megerősítve az értesülésünket –, hogy a csapat sikeredzőjét megkereste a Mol Fehérvár, és a hétvégén eldől, elfogadja-e az ezüstérmes ajánlatát, vagy marad a ZTE-nél. Az érdeklődés tehát hivatalos. Természetesen azonnal felhívtuk Mártont, aki most is tartja magát ahhoz, amit korábban mondott nekünk. Amíg nincs hivatalos kinevezés, nem kívánja kommentálni a fehérváriak érdeklődését.

Ezek után – Márton Gábor sorsától függetlenül – már nem a fantázia szüleménye, hogy a Mol Fehérvár új edzővel fog felkészülni a következő szezonra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.