Tartalékos Fradi-védelem várja Ronaldóékat

Kovacevic váratlanul kimaradt, az ő helyén Dvali játszik. Lovrencsics az egyik, Botka a védelem másik szélén kezd. Bekerült a Juventus kezdőcsapatába Aaron Ramsey, a walesi játékos 2019-ben két gólt lőtt a magyarok elleni Eb-selejtezőn.

Magyar Nemzet
2020. 11. 04. 20:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szokásos protokollnak megfelelően 75 perccel a Ferencváros–Juventus Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés kezdete előtt hozta nyilvánosságra az Európai Labdarúgó-szövetség a két kezdőcsapatot. Szergej Rebrov, a Fradi edzője ismét meglepőt húzott: Botka és Lovrencsics is kezd a Juve ellen. Blazic társa a védelem közepén Dvali. A többi poszton nagyjából azok kapnak lehetőséget, akikre számítani lehetett. A Ferencváros kezdőcsapata: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Botka – Somalia, Haratin, Sigér – Nguen, Isael, Zubkov.

Lovrencsics Gergő helye megkérdőjelezhetetlen a Fradi kezdő tizenegyében
Fotó: Kurucz Árpád

Andrea Pirlo a 4–3–3-as formációra szavazott. Íme a Juventus ma esti felállása: Szczesny – Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Danilo – Rabiot, Arthur, Ramsey – Ronaldo, Morata, Chiesa.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.