Cristiano Ronaldo hálásan köszöni a Liverpool-drukkerek együttérzését + videó

Cristiano Ronaldo hétfőn jelentette be, hogy az ikrei közül az egyik kisbaba elhunyt, csak a kislányuk világrajövetele ad neki erőt ahhoz, hogy elviselje a szörnyű gyászt. Kedden a Liverpoollal játszott Ronaldo klubja, a Manchester United. A világklasszis most megköszönte, hogy a mezszáma miatt a hetedik percben tapsviharban tört ki a liverpooli szurkolósereg.

Magyar Nemzet
2022. 04. 21. 15:27
Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP/Anthony Devlin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötszörös aranylabdás labdarúgó, és párja hétfőn este jelentette be, hogy ikreik közül az egyik kisbaba elhunyt, és csak a kislányuk születése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljék meg. 

Ezért a 37 éves támadó nem lépett pályára a Liverpool ellen az Anfielden kedden este, ahol a hazai szurkolók a hetedik percben – ez Ronaldo mezszáma – tapsviharral, majd a csapat indulójával, a You'll Never Walk Alone (Sosem leszel egyedül) című dallal fejezték ki részvétüket.

„Egy világ… Egy játék… Egy nagy család. Köszönöm, Anfield. Én és a családom sohasem fogjuk elfelejteni ezt a tiszteletteljes és együttérző pillanatot” – írta Ronaldo az Instagramon.

A találkozót 4-0-ra nyerte a bajnoki címre hajtó, jelenleg a Premier League második helyén álló Liverpool, az MU hatodik a Premier League-ben.

Borítókép: Ronaldo megköszönte a Liverpool-drukkerek együttérzését (Fotó: AFP)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.