Ronaldo nem játszik, de a liverpooliak kifejezik a részvétüket

Cristiano Ronaldo hétfőn este jelentette be a tragikus hírt, hogy elhunyt újszülött kisfia. A Manchester United közleményben biztosította őt a támogatásáról, és megerősítette, hogy a portugál sztár nem játszik kedden este Liverpoolban a bajnoki mérkőzésen. Az ősi rivális liverpooli szurkolók megható gesztussal készülnek kifejezni az együttérzésüket.

Magyar Nemzet
2022. 04. 19. 15:47
Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP/Anthony Devlin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angol labdarúgó-bajnokságban, a Premier League-ben szereplő Manchester United a hivatalos oldalán közölte, hogy – akinek hétfő este elhunyt újszülött kisfia – nem fog játszani a Liverpool elleni kedd esti bajnokin. A klub a közleményében tudatta Cristiano Ronaldóval, hogy a Manchester United valamennyi alkalmazottja és a futballvilág is támogatja őt és családját.

A család mindennél fontosabb, Ronaldo pedig ebben a rendkívül nehéz időszakban a szeretteit támogatja. Így megerősíthetjük, hogy nem lép pályára a Liverpool elleni idegenbeli mérkőzésen, és hangsúlyozzuk a család magánéleti kérését. Cristiano, mindannyian gondolunk rád, és erőt küldünk a családnak” – közölte a klub a hivatalos oldalán.

Ronaldo hétfőn a közösségi oldalain közölte, hogy elhunyt újszülött kisfia. A United labdarúgójának párja, Georgina Rodríguez ikreket várt, a kislány életben van.

 

 

Megrázta a hír a Liverpool szurkolóit is. A közösségi oldaluk szerint arra készülnek, hogy az ősi rivális elleni rangadó hetedik percében (ez Ronaldo mezszáma) egyperces tapssal fejezik ki részvétüket a 37 éves portugál játékosnak és családjának. A Sportbible.com idéz is néhány tweetet, amelyek meghatóan fogalmaznak: Most olvastam, hogy a Liverpool szurkolói tapsolni fognak Ronaldo támogatására a ma esti meccs 7. percében, kérem, adjátok tovább mindenkinek, aki megy. A tragédiának nincsenek színei.” Egy másikban ez olvasható: Ez nagyszerű üzenet. Az élet sokkal fontosabb, mint a rivalizálás a futballban.”

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: ANTHONY DEVLIN/AFP)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.