Cristiano Ronaldo már otthon dajkálja újszülött kislányát

Rendkívül nehéz napokat élt át Cristiano Ronaldo és a családja, de már újra együtt vannak otthon. Immáron heten.

Magyar Nemzet
2022. 04. 22. 8:37
Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP/Anthony Devlin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ronaldo a hivatalos Instagram-oldalára tett fel egy családi fotót, amelyen a kezében fogja az április 18-án született, mindössze néhány napos kislányát, aki most térhetett haza a kórházból az édesanyjával, Georgina Rodríguezzel együtt. A képen a pár mellett Ronaldo összesen öt gyermeke látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@cristiano) által megosztott bejegyzés

A portugál klasszis a következő szöveggel osztotta meg a képet:

Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre itt vannak velünk. Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek a kedves szavakért és tettekért. A támogatásotok nagyon fontos számunkra, mindannyian éreztük a szeretetet és a tiszteletet, amelyet családunk iránt mutattatok. Most itt az idő, hogy hálásak legyünk azért az életért, amelyet üdvözölhettünk ezen a világon.

Mint ismert, Ronaldo párja ikrekkel volt várandós, ám a születésnél az ikerpár fiú tagja elhunyt. A tragédiáról hétfőn számolt be a labdarúgó ugyancsak az Instagramon, akkor azt írta:

„Csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és némi boldogságot, hogy átvészeljük ezt az időszakot.”

A megnyugvás megtalálásában biztos sokat segít, hogy újra együtt lehet a család otthon. Az egész sportvilág együttérzéssel fogadta Ronaldóék fájdalmas veszteségét, kedden a Manchester United ősi riválisa, a Liverpool szurkolói a két csapat egymás elleni mérkőzésének hetedik percében (ez Ronaldo mezszáma) tapssal fejezték ki együttérzésüket a játékos gyászában.

„Egy világ… Egy játék… Egy nagy család. Köszönöm, Anfield. Én és a családom sohasem fogjuk elfelejteni ezt a tiszteletteljes és együttérző pillanatot” – reagált a 4-0-ra elveszített mérkőzést természetesen kihagyó Ronaldo a Liverpool-drukkerek megható gesztusára.

Borítókép: Cristiano Ronaldo a Manchester United mezében (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.