Elhagyhatja Veszprémet a csapatkapitány

A dán Tv2 portál határozottan állítja, hogy hazatér Dániába a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának átlövője, Rasmus Lauge.

Forrás: NSO2022. 04. 07. 12:08
null
A csapatkapitány, Rasmus Lauge okosan irányított Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 30 éves Lauge a Bjerringbro-Silkeborgnál kezdte a pályafutását, majd azt követően a német Kielt és a Flensburgot erősítette, 2019 nyarán igazolt a Veszprémhez, amelynek tavaly nyár óta a csapatkapitánya. Az irányító-átlövőt a dán TV 2 információ szerint jövő héten mutatják be régi-új csapatánál.

– Nagyon szép, hogy visszatér a gyökerekhez, amelyeket elhagyott, miután légiósnak állt. Amikor Lauge a legjobb formáját nyújtja, abszolút a világelithez tartozik – mondta el Bent Nyegaard, a portál kézilabda-szakértője.

Fotó: Szabó Miklós

A hírek szerint a nyártól Mikkel Hansent, a jövő nyártól Niklas Landint is a soraiban tudó Aalborg – a Veszprém BL-negyeddöntős ellenfele – is ajánlatot tett a világ- és Európa-bajnok klasszisnak, de ő korábbi együttesét választotta.

A dánok szerint Lauge 2023 nyarán tér haza, ezzel csak egy bökkenő van, mégpedig az, hogy a játékos tavaly márciusban 2024-ig hosszabbított a Veszprémmel.

Borítókép: Lauge hazatéréséről írtak a dánok (Fotó: Nemzeti Sport)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.