Hosszabbított klubjával a magyar válogatott középpályása

Még nem biztosította be az élvonalbeli tagságát a Budapest Honvéd, de mindenképpen a keret megerősítése a téma a tizenkilencedik kerületben. A négyszeres válogatott középpályás, Cseri Tamás szerződtetése is beleillett volna ebbe a koncepcióba, ám a Mezőkövesd nem engedte el a játékost.

Magyar Nemzet
2022. 05. 06. 10:16
null
San Marino 20210328 Labdarúgás Válogatott VB selejtezõ mérkõzés San Marino Magyarország Foto Nemzeti Sport - Árvai Károly A képen: Cseri Tamás Botka Endre Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportnapilap értesülései szerint a Honvéd érdeklődött Cseri Tamás iránt, a játékossal azonban hosszabbított a Mezőkövesd. A 2020-ban az NB I legjobb játékosának megválasztott középpályás korábbi szerződése a nyáron járt le Mezőkövesden, ám a klub pénteken bejelentette, hogy megállapodott Cserivel a folytatásról. Azt nem közölte az egyesület, hogy az új szerződés meddig szól. 

Cseri pályája egyedi a tekintetben, hogy csak öt éve játszik az élvonalban, 29 éves kora előtt alacsonyabb osztályban szerepelt. A különös frizurájú középpályás a Mezőkövesd alapembere: 156 bajnoki mérkőzésen 24 gólt szerzett a matyóföldieknél.

Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

2020. szeptember 6-án az Oroszország ellen hazai pályán 3-2-re elveszített Nemzetek Ligája-mérkőzésen debütált a válogatottban, azóta még három alkalommal, többek között a tavaly nyári Európa-bajnokságon, a Franciaország elleni csoportmérkőzésen viselte a nemzeti mezt.

Borítókép: Cseri Tamást hiába csábította a Honvéd (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.