időjárás 31°C János, Pál 2022. június 26.
logo

Csercseszov nem volt ott, simán kikapott a Fradi a Sepsitől

Magyar Nemzet
2022.06.22. 19:37 2022.06.22. 19:42
Csercseszov nem volt ott, simán kikapott a Fradi a Sepsitől

A Ferencváros labdarúgócsapata 3-0-ra kikapott az Európa-konferencialiga-induló Sepsi OSK-tól felkészülési mérkőzésen Ausztriában. A magyar bajnok igen tartalékos összeállításban lépett pályára.

A Ferencváros a Varga Á. (Mergl, a szünetben) – Botka (Wingo, a szünetben), Iyinbor, Knoester (Kovacevic, 60.), Pászka (Civic, 31.) – Nagy O. (Besic, 60.), Mercier – Katona M. (Vécsei, 60.), Gera D., Lisztes K. (Gavrics, 60.) – A. Traoré (Kaján, 78.) csapattal kezdett a Sepsi OSK elleni edzőmeccsen. Zárójelben a csereként beállt játékosok neve és a pályára lépésük ideje látható. A névsort böngészve kiderül, hogy a válogatott kapus, Dibusz Dénes pihenőt kapott, Vécsei Bálint 30 percet kapott a Sepsi elleni meccsen. Az FTC-ben többek között Tokmac Nguen, Franck Boli, Anderson Esiti és Kristoffer Zachariassen sem lépett pályára.

Kezdő volt a nyáron igazolt Knoester, Mercier és Traoré, utóbbi futballozott igazán veszélyesen, de a kapuba sem ő, sem pedig a többi zöld-fehér labdarúgó sem talált. Ugyanakkor a Sepsi három gólt is elhelyezett a Fradi kapu kapujába, így nyert a Sepsi 3-0-ra. A mérkőzésen egészségügyi okok miatt nem ült le az FTC kispadjára Sztanyiszlav Csercseszov, a csapat edzője.

Borítókép: Traore próbálkozott, de gólt nem szerzett (Fotó: Fradi.hu)