Jegyük árát követelik vissza az angol szurkolók

A Magyarország elleni, hazai 4-0-s vereség sokkolta az angol futballrajongókat, az egyik helyi csatorna, az ITV által gyűjtött szurkolói reakciókból válogattunk.

Koczó Dávid (Wolverhampton)
2022. 06. 15. 9:22
SZALAI Ádám
Wolverhampton, 2022. június 14. Szalai Ádám (j) és az angol Conor Gallagher a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkõzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soha életemben nem fütyültem még ki csapatot, de erre a produkcióra nem lehetett más reakciót adni. Southgate-nek mennie kell

– fogalmazott az egyik angol szurkoló az ITV-nek a wolverhamptoni Nemzetek Ligája-mérkőzés után, amelyen Magyarország 4-0-ra legyőzte Angliát.

Természetesen nem volt egyedül véleményével, az angol szövetségi kapitány egyértelmű kritikákat kapott a lelátóról már a meccs alatt is.

– Southgate borzasztóan állította össze a csapatot. Pénzkidobás volt eljönni a meccsre – szögezte le egy másik rajongó. Utóbbi tekintetben egy fiatal társa még tovább ment.

Vissza kellene adniuk a jegy árát. Az érettségi időszak közepén eljövök a mérkőzésre, erre ezt kapom a válogatottól – bosszankodott az angol diák,.

Az ITV egy nyolc év körüli fiút is megszólaltatott, aki egyetlen szóval jellemezte az angol játékot.

– Rossz.

Nem véletlen, hogy az angol drukkerek gyorsan elhagyták a lelátót – sokan már a harmadik gól után –, ellenben a magyar szurkolók nagyon nehezen tudtak elszakadni a Molineux stadiontól.

A mérkőzés négy gólját összefoglaló videó IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Borítókép: Az angolok minden eszközzel igyekeztek megállítani Szalai Ádámékat, hiába (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.