Orbán Viktor az öltözőben gratulált a magyar játékosoknak + videó

A magyar labdarúgó-válogatott Angliában aratott 4-0-s sikert a helyszínen szurkolta végig Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is, aki a történelmi győzelem után az öltözőben gratulált a nemzeti csapat tagjainak.

Magyar Nemzet
2022. 06. 15. 6:15
Orbán Viktor Csányi Sándor Wolverhampton
Orbán Viktor Csányi Sándor Wolverhampton Anglia Magyarország 0-4 Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökének, Csányi Sándornak a társaságában szurkolt a wolverhamptoni Molineux stadionban a magyar válogatottnak, amely kedd este fölényes, 4-0-s sikert aratott Anglia felett.

A történelmi győzelem után pedig a miniszterelnök az öltözőben gratulált a játékosoknak.

– Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek a csapat öltözőjébe, legutóbb jó tíz éve, a hollandiai 5-3-as vereségünk után tettem ilyet – mondta el a Nemzeti Sportnak Orbán Viktor. – Most azonban a csapatkapitány, kérésére személyesen gratuláltam a válogatott tagjainak, leírhatatlan volt a hangulat a magyar öltözőben.

A miniszterelnök hozzátette: a Puskás Akadémia alapítójaként nagyon büszke arra, hogy a négy gólból hármat a felcsúti intézményben nevelkedett játékosok vállaltak: Sallai Roland kétszer, Nagy Zsolt egyszer vette be Aaron Ramsdale kapuját.

Orbán Viktor a Facebookon nagyon hasonló gondolatot fogalmazott meg, mint Marco Rossi szövetségi kapitány:

Borítókép: Orbán Viktor (jobbra) és Csányi Sándor a lelátón (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.