Szalai Attiláék simán legyőzték a Fehérvárt

A Konferencialiga-selejtezőre készülő Mol Fehérvár és Kisvárda egyaránt BL-selejtezős ellenféllel szemben vívott felkészülési mérkőzést. A Fenerbahce színeiben Szalai Attila, az AEK Larnaca mezében Gyurcsó Ádám szerepelt magyar csapat ellen.

Magyar Nemzet
2022. 07. 06. 9:22
Fenerbahce vs MOL Fehervar - Friendly match
Fenerbahce vs MOL Fehervar-Friendly match Szalai Attila Budu Zivzivadze Fotó: Europress/AFP/ALI ATMACA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár Szalai Attilát több neves nyugati klubbal is összehozták az elmúlt hónapokban, a magyar válogatott védő egyelőre még a Fenerbahce játékosaként készül a 2022/23-as idényre. A török ezüstérmes a Bajnokok Ligája selejtezőjében az ukrán Dinamo Kijevvel mérkőzik meg, előtte viszont magyar ellenféllel is játszott.

A Fenerbahce Grazban simán, 3-0-ra legyőzte az Konferencialiga-selejtezőre készülő Mol Fehérvárt, amelynek várhatóan a két hét múlva kezdődő, azeri Gabala elleni párharcban több esélye lesz.

Hasonló volt a szereposztás a szintén Ausztriában készülő Kisvárda meccsén. Az NB I ezüstérmese, amely az Ekl-selejtezőben a kazah Kajrat Almati ellen játszik majd, szintén BL-selejtezős klub, a ciprusi AEK Larnaca ellen készült Ausztriában.

Mindkét csapat kezdőjében egy magyar játékos kapott helyet: a Kisvárdában Ötvös Bence, a Larnacában Gyurcsó Ádám.

A gólok számában is döntetlen, 2-2 lett az eredmény.

Borítókép: ezúttal magyar csapat ellen ünnepelhetett sikert (Fotó: Europress/AFP/Ali Atmaca)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.