Tombol a koronavírus a Tour de France-on

A spanyol Enric Mas a 16. kerékpáros, aki koronavírus-fertőzés miatt fejezte be idő előtt a Tour de France országúti körversenyt.

Forrás: MTI2022. 07. 22. 14:35
null
CYCLING TOUR DE FRANCE 2022 STAGE 11 Fotó: DAVID STOCKMAN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Movistar kétszeres Vuelta a Espana másodikja az összetett 11. helyén állt három szakasszal a francia háromhetes viadal vasárnapi zárása előtt. Pénteken azonban nem állhatott rajthoz Castelnau-Magnoacban a 19. etapon, miután Covid-tesztje pozitív eredményt hozott. 

A koppenhágai rajtnál 176 kerékpáros kezdte meg a 109. Tour de France-t, Masszal együtt immár 16 versenyző adta fel a Tourt koronavírusos fertőzés miatt. Betegségek és sérülések következtében már csak 139-en vannak versenyben, legutóbb 2006-ban érkeztek még ennél is kevesebben a párizsi célba, akkor 137 kerékpáros teljesítette a Tourt.

Borítókép: Enric Mast legyőzte a vírus (Fotó: AFP)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.