Casemiro elárulta, ki volt a kedvenc United-játékosa

Az újonnan szerződtetett játékosokra jellemző látványos behódolást Casemiro sem hagyta ki. A Real Madridtól a Manchester Unitedhez igazolt brazil középpályásról hirtelen kiderült, hogy az egyik gyerekkori kedvence a Vörös Ördögöknél futballozott. Casemiro elárulta, hogy Paul Scholest ámulattal nézte annak idején.

Magyar Nemzet
2022. 08. 27. 12:10
null
FBL-ENG-PR-MAN UTD-LIVERPOOL Fotó: PAUL ELLIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten 70 millió fontért szerződtetett brazil máris elkezdte gyűjtögetni a piros pontokat a Manchester Unitednél. Bár hétfőn volt az első eset, amikor tiszteletét tette az Old Traffordon, és a személyes jelenléte szerencsét hozott az új csapatának a Liverpool elleni rangadón.

A Real Madridtól érkezett harmincéves védekező középpályás a Manchester Evening Newsnak adott interjújában kifejtette, hogy az ő gyerekkori példaképe bizony egy manchesteri labdarúgó, nevezetesen Paul Scholes volt. – Vannak olyan játékosok, akikre mindig emlékezik az ember. Paul Scholes is ez a kategória: alacsony volt, de harcos, és mindent beleadott a pályán. Az 50-70 méteres átadásai hihetetlenek voltak – jellemezte a fiatalkori bálványát a tapasztalt brazil védekező középpályás. 

SOCCER-MANCHESTER UNITED V NEWCASTLE UNITED
Fotó: Paul Barker

Hozzátette, hogy természetesen Zinédine Zidane volt a másik. 

Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy ha egy brazil újságíró faggatja a kedvenceiről, akkor említ-e brazil labdarúgót…

Mindenesetre Casemiro akár ma bemutatkozhat a bajnokságot nagyon gyengén kezdő, de a Liverpool elleni hazai rangadón győztes Manchester United színeiben. Eric Ten Haag együttese ma a Southampton otthonában vendégszerepel.

A forduló további párosítása: Brentford–Everton 16.00, Brighton–Leeds United 16.00, Chelsea–Leicester City 16.00, Liverpool–Bournemouth 16.00, Manchester City–Crystal Palace 16.00, Arsenal–Fulham 18.30. Vasárnap: Aston Villa–West Ham United 15.00, Wolverhamton Wanderers–Newcastle United 15.00, Nottingham Forest–Tottenham Hotspur 17.30. 

FRISSÍTÉS:

Borítókép: Casemiro szorgalmasan gyűjtögeti a jó pontokat Manchesterben (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.