Kivirultak az olasz Európa-bajnokok Torontóban + videó

Amilyen nagy meglepetést keltett a nyáron, hogy Napoli támadója, Lorenzo Insigne és a Juventus szélsője, Federico Bernardeschi is az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban érdekelt Toronto FC-hez igazolt, olyan kiváló formában futballozik a két olasz labdarúgó a tengerentúlon. Legutóbb a Charlotte ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen éppen ők ketten szereztek gólt.

Magyar Nemzet
2022. 08. 28. 13:43
Charlotte FC v Toronto FC
MLS-SOC-SPO-CHARLOTTE-FC-V-TORONTO-FC Fotó: VAUGHN RIDLEY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2021-ben Európa-bajnokságot nyert két olasz válogatott labdarúgó, Lorenzo Insigne és Federico Bernardeschi kivirult Torontóban. A nagyrészt olasz bevándorlók lakta város csapata szárnyal az észak-amerikai labdarúgó ligában, az MLS-ben. Legutóbb tegnap a Charlotte FC elleni mérkőzésen a két olasz labdarúgó szerezte csapata gólját a 2-0-ra megnyert találkozón.

Bernardeschi megszerezte a második gólját a ligában, és a honfitársának kiosztott egy gólpasszt. A Juve korábbi játékosa a jobb oldalról végzett el szögletet, a labda Insignét egyedül találta meg a kapufánál, a nápolyiak exkapitánya pedig egy akrobatikus mozdulattal a hálóba lőtt.

Bernardeschi kivirult Torontóban:

Charlotte FC v Toronto FC
Fotó: Vaughn Ridley

Bernardeschi kevesebb, mint húsz perccel később a tizenhatoson belülről csavart a sarokba. A Juventus exszélsője az eddigi hét MLS-mérkőzésén öt gólt szerzett. Insigne hét meccsen négy gólnál jár.

A mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: Insigne könnyedén felvette a ritmust Kanadában (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.