Lékai Máté ma debütál tétmeccsen a Ferencváros csapatában

A romániai Nagybánya ellen kezdi meg nemzetközi szereplését az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a Ferencváros férfi-kézilabdacsapata. A zöld-fehérek színeiben ma mutatkozhat be tétmeccsen a nyáron szerződtetett irányító, Lékai Máté.

Magyar Nemzet
2022. 08. 27. 11:22
Forrás: Fradi.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros férfi-kézilabdacsapata a hétvégén közel 13 év után játszik ismét nemzetközi kupamérkőzést: a romániai CS Minaur Baia Mare csapata ellen Nagybányán lép pályára az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában, a magyar idő szerint 17 órakor kezdődő találkozót élőben közvetíti a Sport 2. 

A zöld-fehérek legutóbb 2009 novemberében szerepeltek a nemzetközi kupaporondon, akkor a szlovén Koper a KEK harmadik fordulójában kettős győzelemmel búcsúztatta az akkor még Vladan Matics edzette ferencvárosiakat.

Várhatóan a Nagybánya elleni mérkőzésen mutatkozik be a Ferencváros színeiben a nyáron Veszprémből távozott Lékai Máté. Az FTC honlapján olvasható beharangozó a mérkőzésről.

Borítókép: Lékai tapasztalata sokat érhet a Fradinak (Fotó: Fradi.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.