Debreceni nagytakarítás: az edző után egy idegenlégiós is távozott

Joao Janeiro menesztése után újabb személyi változást jelentett be a labdarúgó NB I utolsó előtti helyén álló DVSC. A vezetőedző után a klub északmacedón idegenlégiósa, az ő egy év alatt összesen egy gólt szerzett David Babunski kölcsönös megegyezéssel távozott Debrecenből.

Magyar Nemzet
2022. 09. 01. 8:28
null
Paks 20220320 Labdarúgás NB1 bajnoki mérkőzés Paks - DVSC Foto Nemzeti Sport - Meder István A képen: David Babunski Fotó: Nemzeti Sport/Meder István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szezonrajt első debreceni mérkőzése, az azóta szárnyaló, veretlenül első Kisvárda elleni 2-2-re végződött mérkőzés után biztatónak tűnt a helyzet a Debrecenben. Az egyenlítő gól szerzője, a csapatkapitány, is lelkendezett, kijelentette, hogy jó erőben érzi magát, mert remekül sikerült a csapata felkészülése. A folytatás nem igazolta vissza a 108-szoros válogatott középpályás véleményét. 

A Loki mélyrepülésbe kezdett, a következő öt mérkőzésén három döntetlent játszott és kétszer kikapott 4-2-re. A ZTE elleni keddi vereség után lépett a klubvezetőség, és kölcsönös megegyezéssel felbontotta a nyáron kinevezett portugál edző, Joao Janeiro szerződését. 

 

Ma további személyes változtatást jelentett be a DVSC, vélhetően nem az utolsót. Közös megegyezéssel szerződést bontott a klub David Babunskival. A 28 éves, északmacedón–spanyol középpályás tavaly nyáron került a Lokihoz, az előző idényben 24 bajnokin lépett pályára és egy gólt szerzett. Kiderült az is, hogy Kundrák Norbertet kölcsönadja a klub Szegedre. 

Borítókép: David Babunski egy nappal az edző menesztése után távozott Debrecenből (Fotó: Nemzeti Sport) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.