időjárás 3°C Taksony 2022. november 29.
logo

Kondás Elemér: Vigyázzunk, a sebzett vad nagyon veszélyes tud lenni!

Magyar Nemzet
Forrás: Nso.hu
2022.09.08. 11:26
Kondás Elemér: Vigyázzunk, a sebzett vad nagyon veszélyes tud lenni!

Csak a vasárnapi, Újpest elleni mérkőzésre figyel Kondás Elemér, a Vasas labdarúgócsapatának kedden kinevezett új szakvezetője, aki a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elmondta: örült a DVSC hétvégi sikerének.

– Lehet önről tudni, mennyire kötődik Debrecenhez. Mit szólt hozzá, hogy a DVSC Dombi Tiborral a kispadon megverte a Mol Fehérvárt?
– Örültem. A helyszínen, mert ott voltam a Nagyerdei Stadionban, sőt, ha már itt tartunk: a Vasast is láttam ott néhány hete, igaz, akkor még nem gondoltam arra, hogy hamarosan én leszek a piros-kékek edzője.  Szóval, örültem, mert a Loki mindig fontos volt és lesz nekem, Dombi Tibi pedig csapattársam volt, amikor bemutatkozott az NB I-ben; később meg a játékosom, amikor én lettem a Debrecen vezetőedzője, és együtt ünnepeltünk bajnoki címet.

– Mikor lesz a Loki–Vasas?
– Nem tudom.

– Komolyan mondja?
– A legkomolyabban, mert egyetlen mérkőzést látunk magunk előtt, az Újpest elleni hétvégi ütközetet.

– A lilák sincsenek csúcsformában, a minap hatot kaptak a Fraditól.
– Vigyázzunk, a sebzett vad nagyon veszélyes tud lenni! Próbálunk odafigyelni mindenre. A Vasas játékával eddig sem volt különösebb probléma, de több bátorságot várok el, többet kell támadni, mert a kevés helyzetből lehetetlen sok gólt rúgni. Idő kell persze ahhoz, hogy alakuljon a játékunk, de már most látom, hogy intelligens fiúk vannak az öltözőben – mennek a poénok, s ha a tiszteletet megadjuk egymásnak, engem is lehet zrikálni.

A Nemzeti Sport interjúja ITT olvasható el.

Borítókép: Kondás Elemér több bátrorságot vár el a Vasas játékosaitól (Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.