Félmeztelenül melegítettek be a dermesztő hidegben

Az NFL karácsonyi fordulójában a legtöbb helyszínen hideg időben játszottak a csapatok. Clevelandben új rekordot is feljegyeztek, míg Kansas Cityben a Seattle Seahawks játékosai megmutatták, hogy a hőmérséklet is csak egy szám.

Magyar Nemzet
2022. 12. 25. 12:28
Seattle Seahawks DK Metcalf félmeztelen
Seattle Seahawks DK Metcalf félmeztelen NFL Fotó: Getty Images/David Eulitt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

San Francisco volt a kivétel. Kaliforniában 17 fokban játszott egymás elleni karácsonykor a 49ers és a Washington Commanders. A többi szabadtéri helyszínen viszont mínuszok voltak.

Clevelandben volt a leghidegebb: a mínusz tizennégy fok egyenesen a Browns történetének leghidegebb hazai mérkőzését jelentette. A meccs után is fagyos volt a hangulat: a Cleveland 17-10-re kikapott a New Orleans Saintstől, így elveszítette esélyét arra, hogy részt vegyen a rájátszásban.

A Seattle Seahawks játékosai megmutatták, hogy a hideg nem zavarja meg őket. Félmeztelenül melegítettek be Kansas Cityben, a mínusz tizenegy fok ellenére. (Az amerikai Twitter-bejegyzésben az ott használt Fahrenheit-skálára utal a szám.)

– Megmozgattuk magunkat, nem érdekelt a hideg – szögezte le a Seattle különc elkapója, DK Metcalf a mérkőzés után.

Az időjárásnál sokkal rosszabbul érintette a Seahawkst, hogy simán, 24-10-re kikapott, így a jó kezdés ellenére immár nincs a csapat kezében a sorsa a rájátszásba jutást illetően. A Chiefs viszont a győzelemmel bebiztosította, hogy ismét, immár zsinórban hetedszer megnyeri az AFC nyugati csoportját.

Borítókép: Kemény legények Seattle-ből (Fotó: Getty Images/David Eulitt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.