Mindenkire ráijesztett a sztár, sürgős dolga volt

A Seattle Seahawks és a Detroit Lions meccse rengeteg pontot és bizarr epizódot is hozott. Négy forduló után már csak a Philadelphia Eagles veretlen az NFL-ben.

Magyar Nemzet
2022. 10. 03. 10:16
DK Metcalf cart
Seattle Seahawks wide receiver DK Metcalf (14) is taken off the field during the second half of an NFL football game against the Detroit Lions in Detroit, Michigan USA, on Sunday, October 2, 2022 (Photo by Jorge Lemus/NurPhoto) (Photo by Jorge Lemus / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP/Jorge Lemus
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sem a Seattle Seahawkst, sem a Detroit Lions nem sorolják az NFL-szakértők a rájátszásra esélyes csapatok közé, egymás elleni meccsük azonban igazán látványos játékot hozott. A pontzuhatag végén 48-45-ös Seahawks-győzelmet mutatott az eredményjelző. A vendégek részéről a futó, Rashaad Penny volt leginkább elemében, aki két harminc yardnál hosszabb touchdownt is szerzett.

Bár hatpontost nem ért el, a bivalyerős elkapó, DK Metcalf is jó meccset játszott, hét elkapása 149 yardot jelentett a vendégek számára. A kiváló játékos a negyedik negyedben alaposan ráijesztett a Seahawks-szurkolókra, amikor kiskocsival vitték le a pályáról.

Utólag azonban kiderült, hogy nem sérült meg, csak egy kínos szituációt úszott meg így: a jármű segítségével időben eljutott a mellékhelyiségbe.

A Miami Dolphins a negyedik forduló csütörtöki nyitómeccsén irányítója, Tua Tagovailoa sérülése után elveszítette veretlenségét, a Philadelphia Eagles viszont négy forduló után is hibátlan, immár egyedüli csapatként az NFL-ben. A 2017-es bajnok vasárnap a Jacksonville Jaguarst győzte le.

Az idény első, az Egyesült Államokon kívül rendezett meccsén a Minnesota Vikings legyőzte a New Orleans Saintset, pedig utóbbi kis híján kiharcolta a hosszabbítást Londonban, a mezőnygól azonban két kapufa érintése után kifelé pattant.

Ennek a hétnek a végén két 3-1-es mérleggel álló együttes, a New York Giants és Green Bay Packers játszik az angol fővárosban. Utóbbi csapat volt az idei idény előtt az egyetlen, amely még nem játszott külföldi mérkőzést.

NFL, 4. forduló

Cincinnati Bengals–Miami Dolphins 27-15
Detroit Lions–Seattle Seahawks 45-48
Philadelphia Eagles–Jacksonville Jaguars 29-21
Green Bay Packers–New England Patriots 27-24 (hosszabbítás után)
Tampa Bay Buccaneers–Kansas City Chiefs 31-41
New Orleans Saints–Minnesota Vikings 25-28
Indianapolis Colts–Tennessee Titans 17-24
Atlanta Falcons–Cleveland Browns 23-20
Dallas Cowboys–Washington Commanders 25-10
New York Giants–Chicago Bears 20-12
Pittsburgh Steelers–New York Jets 20-24
Baltimore Ravens–Buffalo Bills 20-23
Houston Texans–Los Angeles Chargers 24-34
Carolina Panthers–Arizona Cardinals 16-26
Las Vegas Raiders–Denver Broncos 32-23
San Francisco 49ers–Los Angeles Rams 24-9

Borítókép: Metcalf (fehér mezben) izgul, hogy ki ne fusson az időből (Fotó: NurPhoto via AFP/Jorge Lemus)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.