A kiállított játékos visszalógott a pályára

A Green Bay Packers 17-0-ra legyőzte a Seattle Seahawkst az NFL legutóbbi játéknapján. A Seahawks elkapója, DK Metcalf ritkán látható magánszámot is bemutatott: kakaskodásért kiállították, mégis visszament a pályára, hogy folytassa a meccset.

K. D.
2021. 11. 15. 11:10
DK Metcalf
Seattle Seahawks v Green Bay Packers
GREEN BAY, WISCONSIN - NOVEMBER 14: DK Metcalf #14 of the Seattle Seahawks reacts alongside Bobby Wagner #54 against the Green Bay Packers during the fourth quarter at Lambeau Field on November 14, 2021 in Green Bay, Wisconsin. Stacy Revere/Getty Images/AFP (Photo by Stacy Revere / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Stacy Revere / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NFL Nemzeti főcsoportjának stabilan erős tagja volt az elmúlt évtizedben a Green Bay Packers és a Seattle Seahawks is. A profi amerikaifutball-liga legutóbbi játéknapján összecsaptak a felek, és mindkét együttes Super Bowl-győztes irányítója visszatérhetett: Aaron Rodgers koronavírus-fertőzés, Russell Wilson ujjsérülés után lehetett ismét a pályán.

A vendég Seattle irányítójának azonban nem sok öröme lehetett a visszatérésben: NFL-pályafutása során először fordult elő, hogy csapata nulla ponttal zárta a meccset. Ráadásul elkapója, DK Metcalf is megnehezítette a Seahawks dolgát, a támadójátékost kakaskodás miatt kiállították. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy a következő játékhoz újra felmenjen a pályára.

A játékvezetők észrevették a turpisságot, és újra leparancsolták Metcalfot a pályáról. Tettét röviden, és nem feltétlenül kimerítően indokolta meg a meccs után.

– Elegem van a vereségekből.

A Seattle három győzelemmel és hat vereséggel áll, és a csapat formáját elnézve könnyen elképzelhető, hogy 2011 után ismét negatív mérleggel zárja az alapszakaszt.

A Packers viszont a 17-0-s győzelem után már 8-2-vel áll, hármas holtversenyben a liga élén.

Borítókép: DK Metcalf (sisak nélkül) nem tudott túljárni a játékvezetők eszén (Fotó: Getty Images North America/Getty Images via AFP/Stacy Revere)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.