Marco Rossi stábtagja is diplomát szerzett

Diplomaátadó ünnepséget tartottak Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában: tizennyolc frissen végzett szakember vette át a diplomáját, mindannyian az MLSZ „UEFA B+A” képzése keretében szereztek edzői képesítést.

Magyar Nemzet
2022. 12. 02. 20:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kurzuson azok a korábbi futballisták vettek részt az elmúlt egy évben, akik profi karrierjük során eljutottak az élvonalba – írja az Mlsz.hu. A friss A-licences edzők játékos-pályafutásuk alatt szerzett tapasztalataikat felhasználva olyan ismereteket és kompetenciákat sajátítottak el a képzés keretében, melyek segítségével képesek lesznek hatékonyan és eredményesen dolgozni labdarúgóedzőként. Az utánpótlás teljes vertikumának tananyaga mellett a képzés kiemelt figyelmet fordított a felnőttlabdarúgáshoz szükséges edzői tudás átadására.

A végzett hallgatóknak a licenc megszerzésével lehetőségük nyílik másodosztályban és harmadosztályban vezetőedzőként dolgozni, valamint a legmagasabb osztályban asszisztens edzőként tevékenykedni.

Az ünnepségen a friss diplomásokat, köztük a felnőtt válogatott stábjában dolgozó Laczkó Zsoltot Vági Márton, az MLSZ főtitkára és Barczi Róbert sportigazgató köszöntötte.

Az alábbi szakemberek vették át diplomáikat:

Fehér Zoltán, Hidvégi Sándor, Vermes Krisztián, Balog Zsolt, Magasföldi József, Máté Péter, Balogh Béla, Andorka Péter, Hrepka Ádám, Erős Gábor, Laczkó Zsolt
Vaskó Tamás, Szabó János, Elek Ákos, Lázok János, Huszti Szabolcs, Hegedüs Lajos, Leandro de Almeida.

Borítókép: Laczkó Zsolt is diplomát szerzett (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.