időjárás -3°C Abigél , Alex 2023. február 9.
logo

Marco Rossi stábtagja is diplomát szerzett

Magyar Nemzet
2022.12.02. 20:40 2022.12.02. 21:04
Marco Rossi stábtagja is diplomát szerzett

Diplomaátadó ünnepséget tartottak Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában: tizennyolc frissen végzett szakember vette át a diplomáját, mindannyian az MLSZ „UEFA B+A” képzése keretében szereztek edzői képesítést.

A kurzuson azok a korábbi futballisták vettek részt az elmúlt egy évben, akik profi karrierjük során eljutottak az élvonalba – írja az Mlsz.hu. A friss A-licences edzők játékos-pályafutásuk alatt szerzett tapasztalataikat felhasználva olyan ismereteket és kompetenciákat sajátítottak el a képzés keretében, melyek segítségével képesek lesznek hatékonyan és eredményesen dolgozni labdarúgóedzőként. Az utánpótlás teljes vertikumának tananyaga mellett a képzés kiemelt figyelmet fordított a felnőttlabdarúgáshoz szükséges edzői tudás átadására.

A végzett hallgatóknak a licenc megszerzésével lehetőségük nyílik másodosztályban és harmadosztályban vezetőedzőként dolgozni, valamint a legmagasabb osztályban asszisztens edzőként tevékenykedni.

Az ünnepségen a friss diplomásokat, köztük a felnőtt válogatott stábjában dolgozó Laczkó Zsoltot Vági Márton, az MLSZ főtitkára és Barczi Róbert sportigazgató köszöntötte.

Az alábbi szakemberek vették át diplomáikat:

Fehér Zoltán, Hidvégi Sándor, Vermes Krisztián, Balog Zsolt, Magasföldi József, Máté Péter, Balogh Béla, Andorka Péter, Hrepka Ádám, Erős Gábor, Laczkó Zsolt
Vaskó Tamás, Szabó János, Elek Ákos, Lázok János, Huszti Szabolcs, Hegedüs Lajos, Leandro de Almeida.

Borítókép: Laczkó Zsolt is diplomát szerzett (Fotó: Nemzeti Sport)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.