Újra megtelhet a Puskás Aréna, kezdődik a jegyértékesítés az Eb-selejtezőkre

Szerdán bérletértékesítés kezdődik labdarúgó-válogatottunk jövő évi hazai tétmérkőzéseire. Aki egyben vásárolja meg belépőit a négy budapesti Eb-selejtezőre, kedvezményes áron biztosíthatja helyét Marco Rossi csapatának meccseire.

Magyar Nemzet
Forrás: MLSZ2022. 11. 21. 10:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Válogatottunk vasárnap a Puskás Arénában 51 ezer néző előtt búcseccsén barátságos találkozón 2-1-re legyőzte a görögöket, és ez is gazán remek kedvcsináló lehet a jövő évi Eb-selejtezőkre. A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint ezekre, a Puskás Aréna legjobb helyeire szóló bérletek 65 ezer forintba kerülnek, de már 18 ezer forintért is válthatók bérletek a márciustól novemberig tartó mérkőzéssorozatra. A Meccsjegy.mlsz.hu oldalon szerdán 10 órától elérhető bérletek mellett személyre szóló, exkluzív, limitált számban gyártott kártyát is válthatnak az érdeklődők. Ezen emlékbe is eltehető plasztikkártyák ára mindössze 3000 forint bérletenként, ami ingyenes házhoz szállítást is tartalmaz. Fontos, hogy a fizikai kártyák vásárlói is kapnak online bérletet. Ezek használatával lehetőség lesz további ügyintézésre is: ilyen például a névátírás, amelyre a kártyák esetében már nem lesz lehetőség. A Szurkolói Klub tagjai számára az egyedi mérkőzések belépőjegyeire biztosítja a szokásos kedvezményt az MLSZ. A bérletakció a készlet erejéig tart.

 

Borítókép: az Eb-selejtezőkre is megtelhet a Puskás Aréna (Forrás: Mlsz.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.