Mbappé kiröhögte Harry Kane-t a kihagyott büntető után + videó

Harry Kane Franciaország ellen az ötvenharmadik gólját szerezte az angol válogatottban, amivel beállította Wayne Rooney rekordját, ám nem emiatt lesz emlékezetes neki a találkozó, hanem a kihagyott második büntető miatt, hiszen így az angolok 2-1-re kikaptak és kiestek a negyeddöntőben a labdarúgó-világbajnokságon.

Magyar Nemzet
2022. 12. 10. 22:34
KANE, Harry
al-Hor, 2022. december 10. Harry Kane angol csapatkapitány a katari labdarúgó-világbajnokság Anglia-Franciaország negyeddöntõ mérkõzésén az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 10-én. A címvédõ francia labdarúgó-válogatott 2-1-re gyõzött. MTI/EPA/Ronald Wittek Fotó: Ronald Wittek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

az Anglia–Franciaország negyeddöntő hőse lehetett volna. Tragikus hős lett belőle. Az 54. percben büntetőből egyenlített 1-1-re. Ezután Giroud találatával ismét a franciák kerültek előnybe, de a Mount elleni szabálytalanságért megítélt büntetőből az angolok csapatkapitány ismét egyenlíthetett volna, ehelyett az égbe lőtte a labdát. Franciaország 2-1-re győzött és továbbjutott, Anglia kiesett.

kaján vigyorral reagált Kane drámájára. Íme, a büntető és Mbappé reakciója.

A mérkőzés után az angolok egy emberként vigasztalták Kane-t, a pályára lépve Gareth Southgate is elsőként hozzásietett és a fülébe súgott néhány mondatot. Idővel talán azt is megtudjuk, hogy mit.

Az angol válogatott játékosai közül adott gyorsinterjút. Természetesen őt is megkérdezték Harry Kane kihagyott büntetőjéről.

– Tudjuk, hogy Harry hány büntetőt lőtt nekünk, és hány góllal járult hozzá, hogy egyáltalán idáig is eljuthassunk. Ez az eset még erősebbé teszi a jövőben. Világklasszis csatár, biztos vagyok benne, hogy feldolgozza a történteket és továbbra is a vezérünk lesz.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022 

Borítókép: Harry Kane foghatta a fejét (Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.