Az MU egy rivális ászával feledtetné el Ronaldót

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United továbbra is Cristiano Ronaldo utódját keresi, aki szigetországi sajtóhírek szerint Harry Kane lehet.

Magyar Nemzet
2023. 01. 21. 11:37
Harry Kane
Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane reacts during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Tottenham Hotspur Stadium in London, on January 15, 2023. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harry Kane-t 2021 nyarán a Manchester City „üldözte a szerelmével ”, de hiába vágyódott el az angol csatár is a csapatától, a Tottenham Hotspurtől, a magas vételár miatt nem jött össze a transzfer. A világoskékek azóta megtalálták a maguk gólvágóját személyében, ezek után már aligha vágynak Kane-re.

A 29 éves támadó 2011 óta a Spurs játékosa, de egyéni elismeréseken kívül más trófeát nem sikerült elhódítania a londoniakkal, ezen szeretne változtatni, így szigetországi sajtóhírek szerint nem hosszabbítja meg a 2024 nyarán lejáró szerződését. Ha a Tottenham még pénzt szeretne látni belőle, akkor a következő egy évben túl kell adnia Kane-en, és minimum 85 millió fontot vár a játékjogáért cserébe. A Daily Mail bulvárlap úgy tudja , a kérők között Bajnokok Ligája címvédője, a Real Madrid és a német bajnok Bayern München is szerepel, de a fő esélyes a megszerzésére a Manchester United, amely távozása óta a következő kilencesét keresi, ráadásul a katari világbajnokság egyik felfedezettjéről, Cody Gakpóról is lemaradt, amely a Liverpoolt választotta a Vörös Ördögök helyett.

A beszámolók szerint Kane is szívesen folytatná az angol rekordbajnoknál, amely várhatóan a nyár folyamán tesz lépéseket az ügyben.

Borítókép: az Arsenal elleni derbin (Fotó: AFP/Adrian Dennis)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.