Djokovics már a rajt előtt a vesztes oldalra került

Még el sem kezdődött az Australian Open, a szerb játékos meccse megtöltötte a melbourne-i arénát.

Magyar Nemzet
2023. 01. 13. 20:35
Novak Djokovics
Adelaide, 2023. január 8. A szerb Novak Djokovic az amerikai Sebastian Korda ellen játszik az adelaide-i tenisztorna férfi egyesének döntõjében 2023. január 8-án. Fotó: MTI/EPA/AAP/Matt Turner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novak Djokovics és Nick Kyrgios bemutatómérkőzést játszott az év első Grand Slam-tornája, az Australian Open helyszínén. A tavalyi wimbledoni döntő kevésbé éles visszavágóján végül az ausztrálok kedvence nyert, igaz, akadt segítsége is.

A gálamérkőzésen – amelyre kevesebb mint egy óra alatt elkapkodták a jegyeket – kerekesszékes teniszezők és labdaszedő fiúk is pályára léptek, sőt, utóbbiak közül az egyik ütötte be a meccslabdát Djokovics ellen.

A szerb teniszező a tánctudását is bemutatta a Melbourne Parkban, ahol az első komoly fellépése kedden lesz, akárcsak Kyrgiosnak.

A két játékos döntőt biztosan nem vív egymás ellen Ausztráliában, a negyeddöntőben játszanának egymás ellen, ha mindketten eljutnak odáig.

Borítókép: Novak Djokovics (Fotó: MTI/EPA/AAP/Matt Turner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.