A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Djokovics Messi-paródiáján még egy argentin is elmosolyodott + videó

Novak Djokovics szeret viccelődni. Számos videó kering az interneten, amelyeken kifigurázza a sport-, jellemzően a teniszvilág különböző szereplőit. A szerb most a katari vb egyik érdekes pillanatát elevenítette fel, Lionel Messivel a főszerepben.

Magyar Nemzet
2023. 01. 13. 8:59
DJOKOVIC, Novak
Adelaide, 2023. január 3. A szerb Novak Djokovics a francia Constant Lestienne ellen játszik az adelaide-i tenisztorna férfi egyesének elsõ fordulójában 2023. január 3-án. A világranglista ötödik helyén álló Djokovic 6-3, 6-2 arányban gyõzött. MTI/EPA-AAP/Matt Turner Fotó: Matt Turner
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novak Djokovics már javában készül az Australian Openre, a 21-szeres Grand Slam-győztes teniszező, a nyolcszoros melbourne-i bajnok Ausztráliában hangolódik az év első nagy versenyére. 

A kemény munkát a szerb zseni mindig hajlamos feloldani néhány vicces jelenettel, és az ezekről készült felvételeket mindig van, ki megossza a nyilvánossággal. Így történt ez most is: Djokovics éppen az edzőteremben készült, amikor az előtte elhaladó argentin Diego Schwartmannak viccesen odaszólt. – Mit nézel, te hülye gyerek? 

Az argentin természetesen vette a lapot, ő is tudta, hogy a katari futball vb-n elhangzott az ominózus mondat a honfitársa, Lionel Messi szájából. A gauchók csapatkapitánya a feszült hangulatú argentin–holland negyeddöntő után szólt be ezekkel a szavakkal be a duplázó Wout Weghorstnak. 

Djokovics nem először mutatta meg a nagyközönségnek a színészi képességeit, korábban elsősorban a teniszező társait figurázta ki. Ebből is készült egy kis csokor.

Az Australian Open hétfőn kezdődik, a magyarok közül Fucsovics Márton, illetve Bondár Anna, Udvardy Panna és Gálfi Dalma a főtáblán kezdi az év első Grand Slam-versenyét. 

Borítókép: Djokovics mindenből szeret viccet csinálni (Fotó: EPA/Matt Turner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.