Nemi erőszak miatt nyomozás indult a PSG sztárja, Hakimi ellen

Nemi erőszak miatt nyomozás indult Asraf Hakimi ellen. Mialatt a családja Dubajban nyaralt, a Paris Saint-Germain és a marokkói válogatott kiválósága állítólag a lakásába invitált egy fiatal nőt, aki végül elmenekült.

Magyar Nemzet
2023. 02. 28. 7:21
FIFA World Cup 2022 - 3rd place match Croatia vs Morocco Asráf Hakimi
epa10370285 Achraf Hakimi of Morocco sings the national anthem beforer the FIFA World Cup 2022 third place soccer match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, 17 December 2022. EPA/Tolga Bozoglu Fotó: Tolga Bozoglu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrségi beszámoló szerint vasárnap egy fiatal nő azzal jelent meg a Nogent-sur-Marne-i rendőrőrsön,  hogy a PSG sztárja, Asraf Hakimi meg akarta erőszakolni őt. Az illető ugyan nem akart feljelentést tenni, a rendőrök hivatalból mégis bűnügyi eljárást indítottak a marokkói labdarúgó ellen.

A Le Parisien szerint Hakimi február 16-án kezdett el beszélgetni későbbi áldozatával az Instagramon, akivel február 25-én, szombaton személyesen is találkozott. A fiatal nő a marokkói futballista által megrendelt Uberrel jutott el annak boulogne-i otthonába. Hakimi először megcsókolta a nőt, majd állítólag az illető tiltakozása ellenére nemi aktust kezdeményezett. A fiatal nő végül lerúgta magáról a marokkói futballistát, majd sms-ben értesítette az egyik barátját, aki autóval érte jött.

 

Feltehetjük persze a kérdést, hogy az ifjú hölgy ugyan mire gondolt, amikor felment a futballista lakásába? Valóban csak a közösségi médiában megkezdett beszélgetést szerette volna meghitt keretek között folytatni? Netán előre megfontolt szándékkal cselekedett így? Ezekre a kérdésekre általában nem kapunk választ.

Ettől persze, ha beigazolódik, Hakimi erőszakos fellépésére nincs mentség. Különösen kellemetlen az ügyben, s ez biztosnak tekinthető, hogy a marokkói válogatott kiválósága – a közösségi médián megjelent tartalmak tanúsága szerint – egyedül volt otthon a hétvégén, a felesége és két gyereke Dubajban vakációzott.

Hakimi még a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón sérült meg, ezért volt szabad a hétvégéje, másfél hete a Lille, majd múlt vasárnap a Marseille ellen sem játszhatott a PSG-ben. A Paris Saint-Germain egyelőre nem reagált a hírekre.

Borítókép: Asraf Hakimi marokkói válogatott és az iszlám világ büszkesége a világbajnokságon (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.