Ronaldo a számára szörnyen kínos jelenet után sem feszeng + videó

A szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokságban az éllovas al-Nasszr péntek este úgy győzte le 3-1-re az al-Batint, hogy a 92. percben még 1-0-s hátrányban volt, ebből már sejteni lehet, hogy nem akármilyen végjátékot hozott a meccs. Cristiano Ronaldo ezúttal nem szerzett gólt, de a találkozó hozott egy jelenetet, ami miatt mégis témát szolgáltat.

Magyar Nemzet
2023. 03. 04. 6:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mérkőzés 33. percében, amikor az al-Batin 1-0-ra vezetett, Ronaldo előtt óriási egyenlítési lehetőség adódott, kilépett a védők közül, amikor az ellenfél kapusa, az uruguayi Martin Campana páros lábbal hatalmasat ugrott előtte, a két kezét a magasba lökve, azt feltételezve, hogy az ötszörös aranylabdás át akarja emelni. A 38 éves portugál azonban nem így tett, elhúzott mellette, s már csak az üres kapuba kellett volna lőnie, azonban úgy gondolta, hogy elég, ha lazán begurítja a labdát. Ám az egyik védő nagy sprint után a gólvonalról menteni tudott.

Ronaldo
Ronaldo ezt hogy hagyhatta ki?

A jelenet videón:

Ronaldo szempontjából tehát a szép cselt gyatra befejezés követte, de az al-Nasszr hihetetlen végjáték után mégis megnyerte a meccset. Amelyen igencsak sokat hosszabbított a játékvezető:

az egekbe emelte a csapatát

A találkozó után a portugál klasszis az Instagram oldalán több fotót is posztolt, megjegyezve, hogy mindig hinni kell az utolsó pillanatig.

Arról, hogy a tavaly év végén Szaúd-Arábiába szerződött Cristiano Ronaldo milyen népszerűséget hozott az al-Nasszrnak, pedig két döbbenetes statisztika, amely azt mutatja, hogy a földkerekség legnépszerűbb futballcsapatai mennyi interakciót váltottak ki januárban a közösségi médiában. Ronaldo a bajnokságban hat meccsen nyolc gólt szerzett, szóval egy-két kihagyott helyzet belefér neki, emiatt nem kell feszengenie…

Az Instagramon a negyedik az al-Nasszr:

 

 

A Twitteren pedg a harmadik:

 

Borítókép: Ronaldónak most nem jött össze a gól (Forrás: Instagram/Cristiano)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.