Ansu Fati lett a gúnyolódók céltáblája a Barcelona győzelme után + videó

Csütörtök éjjel a Barcelona 1-0-ra győzött a Real Madrid vendégeként a labdarúgó spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A vendégektől azonban Ansu Fati nem lehet boldog, mert a második félidőben ő mentette meg egy biztos góltól a királyi gárdát, s emiatt most rendesen cikizik.

Magyar Nemzet
2023. 03. 03. 11:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ansu Fati aligha gondolta, hogy milyen jelenet miatt kerül majd a középpontba... Amint arról beszámoltunk, a találkozó egyetlen gólja a 26. percben született, s ez a Barcelona számára nagyon szerencsés találat volt. Camavinga a saját térfelén elveszítette a labdát, Kessié kilépett a bal oldalon, kapura lőtt, Courtois pedig a visszafutó Éder Militaóra ütötte a labdát, ami így pattant be, Nacho hiába próbált menteni.

A Real Madrid jóval többet birtokolta a labdát, s ugyan a találkozón egyszer sem találta el a kaput (!), a Barcelonának jól jött volna a megnyugtató második gól, és ehhez a 72. percben nagyon közel állt. Ferran Torres beadásából Kessié 11 méterről lőtt kapura, Courtois ezt nem tudta volna hárítani, a bal sarokra várta a labdát, ami viszont a jobb sarokba tartott, de a katalánok támadója, Ansu Fati rossz helyen állt, és ő blokkolta a lövést.

A közvetítésben jól látszott, hogy Kessié nagyon dühös lett, fogta a fejét, az égiekhez fordult, majd még toporzékolt is kicsit, de a 16-osan belül is értetlenül csapkodta a combjait, mint aki nem hiszi, hogy mindez megtörténhetett. Ansu Fati, aki három perccel korábban állt be csereként, a csapattársaitól elnézést kérve feltette a kezét, és lógó orral futott vissza.

A csatár nagy szerencséje, hogy a Barcelona 1-0-ra megnyerte a meccset, de az interneten most így is rengetegen cikizik, amiért ő mentette meg a madridiakat a biztos góltól.

Ezt Kessié így fogadta:

Ansu Fati, aki rosszkor van rossz helyen

Ansu Fatinak egyébként sincsenek jó napjai. Amint arról beszámoltunk, volt utóélete annak, hogy a Barcelona kiesett a Manchester United ellen az Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért folytatott párharcban. Kiszivárgott, hogy Lewandowski a 2-1-es katalán vereséggel zárult manchesteri visszavágó után kérdőre vonta az öltözőben a Barca csodagyerekét, amiért az útjába állt egy neki szánt keresztlabdának.

Úgy látszik, mostanában Ansu Fati az a játékos, aki rosszkor van rossz helyen. Így aztán nem meglepetés, ha újra csak a kispadon lesz helye.

Borítókép: Ansu Fatira rossz napok járnak (Forrás: Twitter/Fabrizio Romano)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.