Feljelentették a Real Madrid futballistáját

A Villarreal futballistája, Álex Baena feljelentést tett a spanyol rendőrségen Federico Valverde ellen, mivel a Real Madrid uruguayi középpályása bántalmazta őt a két csapat múlt szombati bajnoki mérkőzése után.

Magyar Nemzet
2023. 04. 10. 11:53
Real Madrid CF v Villarreal CF - LaLiga Santander
Federico Valverde central midfield of Real Madrid and Uruguay and Alex Baena left winger of Villarreal and Spain compete for the ball during the La Liga Santander match between Real Madrid CF and Villarreal CF at Estadio Santiago Bernabeu on April 8, 2023 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, botrányos utóélete lett a Real Madrid és a Villarreal múlt szombati bajnoki mérkőzésének. Előbbi hazai pályán 3-2-re kapott ki, a királyi gárda középpályása, Federico Valverde pedig a találkozó után a parkolóban megvárta a vendégek csatárát, Álex Baenát, és ököllel behúzott neki egyet. Az uruguayi játékos nem a meccs végeredménye miatt érzett dühét vezette le az ellenfelén, hanem azért szakadt el nála a cérna, mert állítása szerint Baena a két csapat januári összecsapása során azzal viccelődött, hogy Valverde élettársa, Mina Bonino második terhessége során közel állt a kisfiuk elvesztéséhez. Baena szerint szó sem volt ilyesmiről.

– Nagyon elszomorít a támadás, ami a meccs után ért. Nagyon meglepett, amit rólam állítanak. Nincs semmi igazságalapja, nem mondtam neki ilyesmit – jelentette ki a Villarreal játékosa.

Baena klubja nem tett lépéseket az ügyben, a futballistájára bízta a döntést, emellett a támogatásáról biztosította őt.

– A Villarreal játékosát, Álex Baenát bántalmazták tegnap este, miközben a Santiago Bernabéu stadionból a csapatbusz felé tartott a Real Madrid elleni mérkőzés után. Emiatt a játékos úgy döntött, hogy feljelentést tesz a rendőrségen a támadója ellen. A Villarreal visszautasít minden erőszakos cselekményt, szilárdan hisz a játékosának, és támogatja őt az ügy során – szólt a Villarreal közleménye.

A klub bejelentése után El Chiringuito TV arról számolt be, hogy Valverde képviselői azzal a kéréssel keresték fel Baenát, hogy vonja vissza a feljelentést. A 21 éves szélső úgy válaszolt, erre csak akkor hajlandó, ha Valverde közleményt ad ki róla, hogy áldozata nem mondott rosszat a fiáról.

Borítókép: Federico Valverde (balra) és Álex Baena (Fotó: AFP/Nurphoto/Jose Breton)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.